Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
**Bilinçaltı ve bilinçaltı katmanlarında var olan bana bolluğun akmasına engel olan tüm negatif duygu ve düşüncelerden özgürleşmeye niyet ediyorum.** **Her türlü engeli ve olumsuz enerjiyi serbest bırakıyorum.** **Bolluğun ve bereketin hayatıma akmasına izin veriyorum.** **Bilinçaltımda ve bilinçaltı katmanlarımda yer alan her türlü olumsuz düşünceyi, duyguyu ve inancı temizliyorum.** **Kendime ve hayatıma karşı şefkatli, nazik ve açık bir kalple yaklaşıyorum.** **Bu niyetle, bolluk ve bereketin hayatıma akmasına zemin hazırlıyorum.** **Şükürler olsun, bu süreçte benimle birlikte olan her şey için teşekkür ederim.** **Bolluğa açılıyorum!**
**Bilinçaltı ve bilinçaltı katmanlarında var olan bana bolluğun akmasına engel olan tüm negatif duygu ve düşüncelerden özgürleşmeye niyet ediyorum.**
**Her türlü engeli ve olumsuz enerjiyi serbest bırakıyorum.**
**Bolluğun ve bereketin hayatıma akmasına izin veriyorum.**
**Bilinçaltımda ve bilinçaltı katmanlarımda yer alan her türlü olumsuz düşünceyi, duyguyu ve inancı temizliyorum.**
**Kendime ve hayatıma karşı şefkatli, nazik ve açık bir kalple yaklaşıyorum.**
**Bu niyetle, bolluk ve bereketin hayatıma akmasına zemin hazırlıyorum.**
**Şükürler olsun, bu süreçte benimle birlikte olan her şey için teşekkür ederim.**
**Bolluğa açılıyorum!**