Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
21 GÜN OLUMLAMA CÜMLELERİ Ben kendimle yeni bir anlaşma yapıyorum. Mutlu ve huzurlu olmayı seçiyorum. Sağlıklı olmayı ve ruhumla, bedenimle dengede olmayı seçiyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendi enerji alanımda ürettiğim tüm olumsuz enerjiler için ruhumdan ve bedenimden özür diliyorum. Ürettiğim veya bana dışarıdan gelmiş tüm bu olumsuz enerjileri, enerji alanımdan, ruhumdan, bedenimden ve auramdan iptal ediyorum. Hayrıma olmayan bütün bu olumsuz enerjileri, sevgi enerjimle evrene teslim ediyorum.ŞÜKÜRLER OLSUN EVET
21 GÜN OLUMLAMA CÜMLELERİ
Ben kendimle yeni bir anlaşma yapıyorum.
Mutlu ve huzurlu olmayı seçiyorum.
Sağlıklı olmayı ve ruhumla, bedenimle dengede olmayı seçiyorum.
Bilerek ya da bilmeyerek kendi enerji alanımda ürettiğim tüm olumsuz enerjiler için ruhumdan ve bedenimden özür diliyorum.
Ürettiğim veya bana dışarıdan gelmiş tüm bu olumsuz enerjileri, enerji alanımdan, ruhumdan, bedenimden ve auramdan iptal ediyorum.
Hayrıma olmayan bütün bu olumsuz enerjileri, sevgi enerjimle evrene teslim ediyorum.
ŞÜKÜRLER OLSUN EVET