Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

Babanı affetmek için meditasyon yapmak, içsel huzura ulaşmanın ve geçmişteki duygusal yaraları iyileştirmenin güçlü bir yoludur. Affetme, hem zihinsel hem de duygusal düzeyde serbest bırakmayı içerir, bu nedenle bu meditasyon sürecinde içsel huzur ve rahatlama elde edebilirsin.

🌀Hazırlık:

Sessiz ve rahat bir yer bul. Rahatça oturabilir veya uzanabilirsin.

Derin nefesler alarak gevşemeye başla. Burnundan derin bir nefes al, karnını şişirerek nefesi içine çek, ardından yavaşça nefesi ağzından ver. Bu nefesi birkaç kez tekrar et.

🌀Yerden Bağlanma:

Gözlerini kapat ve bedenini iyice gevşet. Ayaklarını yere sabitle ve ayaklarının yerle bir olduğunu hisset. Bu, seni yere bağlayacak ve huzur içinde kalmana yardımcı olacaktır.

🌀Kalp Merkezine Odaklan:

Bir elini kalbine, diğerini karnına koyarak birkaç derin nefes al. Kalp merkezine odaklanarak kalbinde bir ışık parladığını hayal et.

Bu ışığın sevgi ve şefkatle dolu olduğunu hisset. Kalbindeki ışığın her nefeste büyüdüğünü ve seni sarıp sarmaladığını gör.

🌀 Babanı Zihninde Canlandır:

Şimdi zihninde babanı canlandır. Onu karşında oturuyormuş gibi düşün. Onunla göz göze gel ve ona bakarken nasıl hissettiğini fark et.

O an hissettiğin tüm duyguları kabul et. Eğer öfke, kırgınlık, üzüntü ya da hayal kırıklığı hissediyorsan, bu duyguların varlığını kabul et ve onları serbest bırakmaya niyet et.

🌀Affetme Niyeti:

Şimdi içinden veya yüksek sesle şu sözleri söyle:

"Seni ve beni geçmişte yaşananlar için affetmeyi seçiyorum. Sana ve bana zarar veren her türlü duyguyu serbest bırakıyorum. Kalbimdeki sevgi ve ışıkla seni affediyorum."

Bunu tekrarlarken babanı kalbindeki ışıkla sarıp sarmaladığını hayal et. Ona sevgi ve şefkat gönder. Onu affederek hem kendi özgürlüğünü hem de onun özgürlüğünü kabul et.

🌀Sevgi ve Şefkat Yayı:

Affetme niyetini güçlendirdikten sonra, babana karşı içsel sevgi ve şefkati büyüt. Onun da kendi yolunda zorlanmış olabileceğini ve herkesin hata yapabileceğini kabul et.

"Seni sevgiyle serbest bırakıyorum. Sana barış diliyorum. Kendime barış diliyorum." cümlelerini birkaç kez tekrarla.

🌀Şükranla Bitir:

Babana teşekkür et. Onun sana sağladığı her türlü hayat dersi ve katkısı için şükran duyduğunu dile getir.

"Sana teşekkür ediyorum ve seni sevgiyle özgür bırakıyorum." diyerek meditasyonu tamamla.

🌀 Derin Nefes Al ve Bırak:

Meditasyonu bitirmeden önce birkaç derin nefes daha al ve tüm enerjiyi serbest bırak. Bedenindeki gevşemeyi ve huzuru fark et.

Sevgiyle kalın 💜

~ Alıntı ~

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt