Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Bilinçaltımda, beni kısıtlayan, değerli olduğumu ve mutluluğu hak ettiğimi görmeme engel olan her türlü inancı ve düşünce kalıbını şimdi serbest bırakıyorum. Hayatın bana sunduğu tüm güzel armağanları, sevgiyi, huzuru ve bolluğu hak ettiğimi kabul ediyor, tüm dirençlerimi sevgiyle yok ediyorum. Kendime değer vermemi engelleyen, mutluluğu hak ettiğime inanmamı zorlaştıran her türlü engeli godzilyon kez yıkıyor, yerine sevgi dolu yeni bir bilinç yaratıyorum. Tüm bu dönüşüm için teşekkürler; öyle de oldu!
Bilinçaltımda, beni kısıtlayan, değerli olduğumu ve mutluluğu hak ettiğimi görmeme engel olan her türlü inancı ve düşünce kalıbını şimdi serbest bırakıyorum.
Hayatın bana sunduğu tüm güzel armağanları, sevgiyi, huzuru ve bolluğu hak ettiğimi kabul ediyor, tüm dirençlerimi sevgiyle yok ediyorum.
Kendime değer vermemi engelleyen, mutluluğu hak ettiğime inanmamı zorlaştıran her türlü engeli godzilyon kez yıkıyor, yerine sevgi dolu yeni bir bilinç yaratıyorum.
Tüm bu dönüşüm için teşekkürler; öyle de oldu!