Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

~ AŞK VE İLİŞKİLERDE GODZİLYON KEZ YIKIP İPTAL ETME ~

1. Geçmiş İlişki Yaralarını Temizlemek:

"Geçmiş ilişkilerimden kalan tüm olumsuz anıları, yaraları ve korkuları Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Kalbimi yeni aşklara ve deneyimlere sevgiyle açıyorum."

2. Kendine ve Partnere Güven Geliştirmek:

"İlişkilerimde güvensiz hissetmeme neden olan tüm inançları Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Hem kendime hem de partnerime güveniyorum."

3. Sevgiyi Hak Etme İnancını Güçlendirmek:

"Sevgiyi hak etmediğime dair tüm negatif inançları Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Sevgiye layık olduğuma inanıyor ve bunu kabul ediyorum."

4. Aşka Dair Korkuları Bırakmak:

"Aşkta kaybetme, acı çekme veya incinme korkularını Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Aşkın huzur ve mutluluk getirdiğini biliyorum."

5. Bağlanma Sorunlarını Temizlemek:

"Aşkta sağlıklı bağlanmamı engelleyen tüm düşünce kalıplarını ve korkuları Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Partnerimle güvene dayalı bir ilişki kuruyorum."

6. Aşkı Huzurla Kabul Etmek:

"Kalbimdeki tüm dirençleri Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Aşkı ve sevgiyi huzurla, özgürce kabul ediyorum."

7. Geçmişteki Hayal Kırıklıklarını Bırakmak:

"Geçmişte yaşadığım hayal kırıklıklarını Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Bu andan itibaren sevgi dolu, sağlıklı ilişkiler yaşamayı seçiyorum."

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt