Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

"*🌙 Bu gece, huzur ve sükunet dolu bir uykuya niyet ediyorum. Vücudumun her hücresi, zihnim ve ruhum, dinlenmek ve yenilenmek için bu güzel geceye teslim oluyor. Gün boyunca deneyimlediğim her şey için minnettarım ve yaşadıklarımı şefkatle kabul ediyorum. Uykumda tüm gereksiz düşünceler, kaygılar ve ağırlıklar, evrene teslim edilerek benden uzaklaşıyor.

✨ Bu gece, zihnimde ve bedenimde bulunan tüm enerji, şifa ve huzur dolu bir uyku için dengeleniyor. Sevgi, barış ve güven dolu bir alanda, koruma ve destek içinde uyuyorum. Tüm ihtiyaçlarımın karşılandığını, bana iyi gelecek her şeyin zaten hayatıma akmakta olduğunu bilerek güvenle uyuyorum.

🌈 Rüyalarım bana rehberlik eden işaretlerle dolu ve sadece beni güçlendiren, bana mutluluk getiren enerjilerle buluşuyorum. Uykumda tüm hücrelerim yenileniyor, ruhum huzur buluyor ve kalbim şifalanıyor. Sabah, dinç, enerjik ve yenilenmiş bir şekilde uyanacağım.

💫 Bu gece, huzur, sağlık ve sevgiyle uykuma çekiliyor, Yaradan’ıma şükrediyorum. Her şey olması gerektiği gibi. Öyle de oldu.*"

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt