Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

🌀 Şans Enerjisi

✨9️⃣1️⃣7️⃣ 2️⃣1️⃣9️⃣ 7️⃣3️⃣8️⃣✨

🦋 Şans Her Zaman Benimle 🦋

🌟 "Şu andan itibaren, şansın, bolluğun ve bereketin enerjisini hayatıma davet ediyorum."

🍀 "Hayatımda güzelliklerin, mucizelerin, fırsatların ve ilhamın bana akmasına niyet ediyorum."

🔮 "Şans kapılarının bana açıldığı, fırsatların kolayca hayatıma geldiği, her adımda desteklendiğimi hissettiğim bir döneme giriyorum."

✨ "Kendimi hayatımda en yüksek hayrıma hizmet edecek şans enerjisine açıyorum."

🌈 "Evrenden gelen her güzel sürprize ve fırsata hazır ve istekliyim."

💫 "Karşıma çıkan her fırsatı fark ediyor, değerlendiriyor ve kendime güvenle ilerliyorum."

🎁 "Şans, her an yanımda ve bana en uygun şekilde hayatıma güzellikler getiriyor."

🌼 "Tüm korkuları, sınırlayıcı inançları, negatif düşünceleri sevgiyle serbest bırakıyor ve onların yerine şans, bolluk ve bereket enerjisini alıyorum."

🌠 "Her gün, bana sunulan mucizeleri fark etmeye ve onlara şükretmeye niyet ediyorum."

🍃 "Şans enerjisiyle çevrili, bereketli, huzurlu, kolaylıkla akan bir hayat için evrene kalbimi açıyorum."

🕊️ "Bu enerjinin bana en yüksek iyilikle gelmesine izin veriyor, şansa layık olduğumu kabul ediyorum."

🌞 "Şansım daim, yolum açık, hayatım bereketle dolu olsun."

🙏 "Teşekkür ediyorum, teşekkür ediyorum, teşekkür ediyorum. Öyle de oldu."

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt