Hayattan şikayet ettiğinizde bilinçaltımız şikayet ettiğiniz hayatı size vermek için talimatlarınızı sadakatle yerine getirir. Ne söylediğimize ,özellikle ‘tekrar ,tekrar’ söylediklerimize dikkat edelim.
Her gün arkadaşlarınızdan çok gülersek çok ağlayacağımızı, çocuğu olanın derdi olduğunu, paramız olunca düşmanlarımızın çok olacağını, hayatın zor olduğunu vs.. duyuyorsunuzdur. Devamlı dinleyince bilinçaltımız onun doğru olduğuna inanmaya başlar sonra da (çekim yasasından ötürü) gerçekliğinizde onun doğru olduğunu görürsünüz.
Kendimize verebileceğimiz telkin örnekleri ;
HER GÜN HER ŞEKİLDE DAHA İYİ OLUYORUM...
NİYET ETTİĞİM HERŞEY BANA KOLAYLIKLA GELİYOR...
SEVGİ İLE DOLU NEŞE VE IŞIK SAÇAN BİR VARLIĞIM KEYİF ALDIĞIM HERŞEY ŞİMDİ BURADA...
HAYATIMIN PATRONU BENİM. İHTİYACIM OLAN HERŞEY ZATEN BENDE VAR...
HEPİMİZ İÇİN BOLLUK VAR , SONSUZ ZENGİNLİKLER ŞİMDİ HAYATIMA AKIYOR DAHA ÇOK VERDİKÇE VE DAHA ÇOK ALDIKÇA DAHA MUTLU HİSSEDİYORUM...
Bu olumlamaları uyurken veya yataktan kalkmadan önce yazabilir, okuyabilir veya kaydedip dinleyebilirsiniz.
Olumlamaların başarısının anahtarı tekrardır. Bilinçaltımız kaslarımız gibidir. Ona istediğiniz şeylerli tekrar etmeniz gerekir. Olumlamaları her gün yapmakta tembellik ederseniz, onu sizin yerinize başkaları yapacak, sonuçlar da her zaman sizin istediğiniz gibi olmayacaktır o yüzden bilinçli şekilde olmasını istediğiniz şeyleri sürekli tekrar edebilirsiniz...
Sevgiyle Kalın