Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Tüm bariyerler aşağıTüm bariyerler aşağıTüm bariyerler aşağıHayatın tümü bana kolaylık neşe ve ihtişamla gelirHayatın tümü bana kolaylık neşe ve ihtişamla gelirHayatın tümü bana kolaylık neşe ve ihtişamla gelirBundan çok çok çok daha iyi nasıl olur ve neler mümkün ve ne gerekir NASIL?Bugün ben kimim kim olur hangi sihiri çalıştırırsam Hayallerimin ötesinin ötesine geçerim Anahtarda benim kilitte benim anahtarlar dön kilitler açıl açıl susam açıl Herşey göründüğünün tersidir hiçbirşey göründüğünün tersi değildir Herşey göründüğünün tersidir hiçbirşey göründüğünün tersi değildir Herşey göründüğünün tersidir hiçbirşey göründüğünün tersi değildirBugün ve hergün para realitemi bir üst seviyeye çıkaracak bir yıldız olayı bir mucize bir sihir istiyorumEvren paralarımı alabilirmiyim lütfen Evren Evren paralarımı alabilirmiyim lütfenBiraz daha lütfenPara bana bildiğim ve bilmediğim hertürlü kaynaktan sürekli gelirSüreklii bana gélen para akışı yaratmam için kimlerden ve nelerden katkı alabilirim ve kimlere katkı olurum çalış evren çalış
Tüm bariyerler aşağı
Hayatın tümü bana kolaylık neşe ve ihtişamla gelir
Bundan çok çok çok daha iyi nasıl olur ve neler mümkün ve ne gerekir NASIL?
Bugün ben kimim kim olur hangi sihiri çalıştırırsam Hayallerimin ötesinin ötesine geçerim Anahtarda benim kilitte benim anahtarlar dön kilitler açıl açıl susam açıl Herşey göründüğünün tersidir hiçbirşey göründüğünün tersi değildir Herşey göründüğünün tersidir hiçbirşey göründüğünün tersi değildir Herşey göründüğünün tersidir hiçbirşey göründüğünün tersi değildir
Bugün ve hergün para realitemi bir üst seviyeye çıkaracak bir yıldız olayı bir mucize bir sihir istiyorum
Evren paralarımı alabilirmiyim lütfen Evren Evren paralarımı alabilirmiyim lütfen
Biraz daha lütfen
Para bana bildiğim ve bilmediğim hertürlü kaynaktan sürekli gelir
Süreklii bana gélen para akışı yaratmam için kimlerden ve nelerden katkı alabilirim ve kimlere katkı olurum çalış evren çalış