Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Her sabah uyandığınızda inansanız da inanmasanız da bu cümleleri tekrarlayın. Bilinçaltı gerçek ile sahteyi ayırt edemez. Ne verirseniz onu alır. Kalkar kalkmaz kendinize bir 5 dakika vakit ayırın ve sakin bir şekilde bu cümleleri duyabileceğiniz yükseklikte bir seste söyleyin.“Mutluyum”“Sağlıklıyım”“Zenginim”“Bolluk ve Bereket içindeyim”“Güvendeyim”“Değerliyim”“Pozitifim”“Güzelim”“Kendimden memnunum”“Cesurum”“Özgürüm”“Sevgi doluyumŞükran doluyum”“Bugün olacaklar için heyecanlıyım”"Bugün bana her yerden akan zenginliği kabul ediyorum""Evrenin mucizelerine tamamen açığım""Yaşamı seviyorum ve değerini biliyorum"
Her sabah uyandığınızda inansanız da inanmasanız da bu cümleleri tekrarlayın. Bilinçaltı gerçek ile sahteyi ayırt edemez. Ne verirseniz onu alır. Kalkar kalkmaz kendinize bir 5 dakika vakit ayırın ve sakin bir şekilde bu cümleleri duyabileceğiniz yükseklikte bir seste söyleyin.
“Mutluyum”
“Sağlıklıyım”
“Zenginim”
“Bolluk ve Bereket içindeyim”
“Güvendeyim”
“Değerliyim”
“Pozitifim”
“Güzelim”
“Kendimden memnunum”
“Cesurum”
“Özgürüm”
“Sevgi doluyum