Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Her Gece Bilinçaltını Temizle! Bu zamana kadar her kimle ne yaşadıysam, kimleri eleştirdiysem, yargıladıysam, hangi negatif olayların etkisinde fazla kaldıysam, her neye yada her kime anlam yüklediysem, her nerede kendimi yanlış, yetersiz, geçersiz kıldıysam, her nerede sevgiden işlemediysem, yaratımını iptal ediyorum." Artık bana, realiteme ve geleceğime hizmet etmeyen tüm bakış açılarını yıkıp yaratımını iptal ediyorum.
Her Gece Bilinçaltını Temizle!
Bu zamana kadar her kimle ne yaşadıysam, kimleri eleştirdiysem, yargıladıysam, hangi negatif olayların etkisinde fazla kaldıysam, her neye yada her kime anlam yüklediysem, her nerede kendimi yanlış, yetersiz, geçersiz kıldıysam, her nerede sevgiden işlemediysem, yaratımını iptal ediyorum." Artık bana, realiteme ve geleceğime hizmet etmeyen tüm bakış açılarını yıkıp yaratımını iptal ediyorum.