Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Her gün uyanıp yeni bir güne başlayabilme kapasiteme ŞÜKÜRLER OLSUN. Sağlklı gözlerimle dünyayı görme yetime SÜKÜRLER OLSUN.Kulaklarım sayesinde sevdiklerimin sesini duyabilme şansıma ŞÜKÜRLER OLSUN.Ellerinizi kulanarak dokunma, yazma, üretme becerime ŞÜKÜRLER OLSUN. Yürüyebilme, koşabilme ve bedenimi taşıyabilime yetime ŞÜKÜRLER OLSUN.Sağlıklı çalışan organlarıma kalbime ŞÜKÜRLER OLSUN.GüÇlü bir bağışıklık sistemi ve iyilesme kapasiteme ŞÜKÜRLER OLSUN.Kendinizi sakinleştirebilime, zor zamanlarda ayakta kalma becerime ŞÜKÜRLER OLSUN.Geçmişte öğrendiklerime ve beni büyüten yaşanmışlıkların getirdiği bilgi birikimime ŞÜKÜRLER OLSUN.Hayatma anlam ve amaç katan hedeflerime ŞÜKÜRLER OLSUN.Farkındalıkla, hislerimi tanima ve onlara şefkatle yaklaşma kapasiteme ŞÜKÜRLER OLSUN.Sadık ve destekleyici arkadaşlarıma ŞÜKÜRLER OLSUN.Yanimda olan ve beni anlayan bir es veya partnerime ŞÜKÜRLER OLSUN Güvendiğiniz bir dostun hayatınızdaki yerine ŞÜKÜRLER OLSUN.Sevgiyi ve ilgi görmenin hayatima kattığı mutluluğa ŞÜKÜRLER OLSUN ALINTI
Her gün uyanıp yeni bir güne başlayabilme kapasiteme ŞÜKÜRLER OLSUN. Sağlklı gözlerimle dünyayı görme yetime SÜKÜRLER OLSUN.Kulaklarım sayesinde sevdiklerimin sesini duyabilme şansıma ŞÜKÜRLER OLSUN.Ellerinizi kulanarak dokunma, yazma, üretme becerime ŞÜKÜRLER OLSUN. Yürüyebilme, koşabilme ve bedenimi taşıyabilime yetime ŞÜKÜRLER OLSUN.Sağlıklı çalışan organlarıma kalbime ŞÜKÜRLER OLSUN.GüÇlü bir bağışıklık sistemi ve iyilesme kapasiteme ŞÜKÜRLER OLSUN.Kendinizi sakinleştirebilime, zor zamanlarda ayakta kalma becerime ŞÜKÜRLER OLSUN.Geçmişte öğrendiklerime ve beni büyüten yaşanmışlıkların getirdiği bilgi birikimime ŞÜKÜRLER OLSUN.Hayatma anlam ve amaç katan hedeflerime ŞÜKÜRLER OLSUN.Farkındalıkla, hislerimi tanima ve onlara şefkatle yaklaşma kapasiteme ŞÜKÜRLER OLSUN.Sadık ve destekleyici arkadaşlarıma ŞÜKÜRLER OLSUN.Yanimda olan ve beni anlayan bir es veya partnerime ŞÜKÜRLER OLSUN Güvendiğiniz bir dostun hayatınızdaki yerine ŞÜKÜRLER OLSUN.Sevgiyi ve ilgi görmenin hayatima kattığı mutluluğa ŞÜKÜRLER OLSUN
ALINTI