Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
TESLİMİYET ÇALIŞMASIİçimdeki evrensel zihin endişelerimi kaygılarımı değersizlik duygusunun o önemsiz dertlerimi bağışlıyor ve onları sana veriyorum.Sorunları benden çok daha iyi çözebilecek akla sahip olduğunu biliyorum.Dünyamdaki oyuncuları ayarla ki, kapılar açılsın.İçsel zeka üzüntülerimi ve kendime duyduğum acıma duygularımı sana bırakıyorum uzun zamandır içsel düşüncelerim ve eylemlerimle baş edemedim.Müdahale etmene ve benim için doğru olan daha üstün bir yaşam sunmana İzin veriyorumBunu kendinize yüksek sesle söyleyin, tıkandığınız, teslim olamadığınız herzaman söyleyebilirsiniz.
TESLİMİYET ÇALIŞMASI
İçimdeki evrensel zihin endişelerimi kaygılarımı değersizlik duygusunun o önemsiz dertlerimi bağışlıyor ve onları sana veriyorum.
Sorunları benden çok daha iyi çözebilecek akla sahip olduğunu biliyorum.
Dünyamdaki oyuncuları ayarla ki, kapılar açılsın.
İçsel zeka üzüntülerimi ve kendime duyduğum acıma duygularımı sana bırakıyorum uzun zamandır içsel düşüncelerim ve eylemlerimle baş edemedim.
Müdahale etmene ve benim için doğru olan daha üstün bir yaşam sunmana İzin veriyorum
Bunu kendinize yüksek sesle söyleyin, tıkandığınız, teslim olamadığınız herzaman söyleyebilirsiniz.