Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

Para ile ilgili ya da genel olarak her olay veya her duygu için aşağıdaki soruları sorabilirsiniz. Sor & Bırak

» Öncelikle soracağınız konuyu belirleyin.

» Sonra bunu en başa ekleyerek sorun.

» Aynı konudaki 7 soruyu arka arkaya sorun.

.

1-Bundan daha iyi nasıl olur ?

2-Başka neler mümkün?

3-Bu konunun çözülmesi için sonsuz olasılıklarım nelerdir?

4-Bunun için ben ve bedenim hangi enerji, alan, bilinç, seçim ve sihir olabilirim?

5-Kim yada kimler bana katkı sağlar ?

6-Ben kimlere katkı olurum?

7-Neler bana katkı sağlar ?

Örneklendirelim;

➥ Para realitesi ile ilgili bir ödememiz var , Off nasıl ödeyeceğim? demek yerineee

❥ Bundan daha iyi nasıl olurrr?

❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için

başka neler mümkün ?

❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için bundan iyi sonsuz olasılıklarım nelerdir

❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için ben ve bedenim hangi enerji alan bilinç seçim sihir olabilirim ?

❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için kim yada kimler bana katkı sağlar ?

❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için ben kimlere katkı olurum?

❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için neler bana katkı sağlar ?

Eğer paranın zor kazanıldığı, para bize gelmez ki şekilde kalıplarınız varsa, önce onların silinmesi çok daha verimli olmanızı sağlar.

Bir de bir mağazaya girdiğimizde ve her şeye hayran olduğumuzda ancak o konuda bütçemiz kısıtlı olduğunda , o an hemen şu enerjiye geçin. “Aslında ben buradaki her şeyi alabilecek güçteyim ama şu an almamayı seçiyorum” bunu çok samimi bir kalple yaptığınızda emin olun ki hiçbir şey cazip görünmüyor. Nasıl olduğuna Şaşıracaksınız.

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt