Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Gün içinde enerji titreşiminizi hızla yükseltecek basit ama çok etkili bir çalışmaElinizi kalbinizin üzerine koyun, kendi kendinize ve duyacağınız bir sesle söyleyin:"Seni seviyorum.Seni olduğun gibi kabul ediyorum.Sen önemlisin ve değerlisin"EVET EVET EVETVE ÖYLEDE OLDUŞÜKÜRLER OLSUNBu sözlerin doğruluğunu hissedinceye kadar tekrarlayın. Bu çalışma hem enerji frekansını yükseltecek, hem de sizi niyetlerinizin ve dileklerinizin titreşimine yaklaştıracaktır
Gün içinde enerji titreşiminizi hızla yükseltecek basit ama çok etkili bir çalışma
Elinizi kalbinizin üzerine koyun, kendi kendinize ve duyacağınız bir sesle söyleyin:
"Seni seviyorum.
Seni olduğun gibi kabul ediyorum.
Sen önemlisin ve değerlisin"
EVET EVET EVET
VE ÖYLEDE OLDU
ŞÜKÜRLER OLSUN
Bu sözlerin doğruluğunu hissedinceye kadar tekrarlayın. Bu çalışma hem enerji frekansını yükseltecek, hem de sizi niyetlerinizin ve dileklerinizin titreşimine yaklaştıracaktır