Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

Almayı ve hak etmeyi gerçekten kabul ediyor muyum?”
? Kök İnançları Keşfetme Soruları:
• Hak etmeme inancım nereden geliyor?
• Kimden, ne zaman bu fikri aldım?
• Çocukken bana “Almak bencilliktir” veya “Ancak çok çalışırsan hak edersin” dendi mi?
• Bir şeyleri alırken suçluluk duyuyor muyum?
• Bolluk içinde olan insanlara nasıl bakıyorum?
✨ Dönüştürücü Yüklemeler:
• "Evrenin bana sunduğu tüm bolluğu ve sevgiyi almayı biliyorum."
• Almayı ve hak etmeyi gerçekten kabul ediyorum. Almak için kendimden bir şey vermem gerekmiyor.
• "Hak ediyorum ve bu güvenli."
• "Ben değerliyim ve almak benim doğamda var."
Benim İçin Almak Güvenli” Egzersizi
? Yapılışı:
• Ellerinizi açarak, gözlerinizi kapatın ve “Almayı seçiyorum” deyin.
• Evrenin size altın rengi bir ışık gönderdiğini hayal edin.
• Kalbinize ve tüm hücrelerinize aktığını hissedin.
• Bedeninizde bir direnç varsa gözlemleyin ve bunun nereden geldiğini fark edin.
• İçinizdeki ses "Hayır, alamam" diyorsa, o sesi nazikçe serbest bırakın ve şu cümleyi tekrarlayın:
“Almak doğaldır. Evren benim aracılığımla vermeyi seviyor.”

⭐EVRENSEL YILDIZ TOHUMLARI⭐
⭐ Bir yıldız tohumu Dünya'ya uyumlanakta cok büyük zorluk çekebilir. En büyük özellikleri, yalnızlığı,denizi ve mistik olayları sevmesidir.
⭐ Genel Olarak ele aldığımızda,Yıldız Tohumlarının kan grupları genelde " 0 Rh negatif" ve 0 Rh pozitiftir".
⭐ Dünya'da yaşarken diğer insanlardan farklı olduklarını düşünürler ve çok zaman da diğer insanlar gibi olamazlar.
⭐ Her zaman uzaya ve diğer yerlere büyük özlem duyarlar. Bu da Sosyal yaşantılarını büyük oranda dengesizleştiriyor.
⭐ Dünyadışı yaşama inanırlar. Özellikle Sirius, Andromeda, Orion, Arcturus, Pleiades ve Vega'ya.
⭐ Yıldız Tohumları çocukluktan itibaren sürekli kendini farklı hisseder, karakter olarak aileden kimseye benzemeyebilir.
⭐ Sürekli yıldızlara bakarak, "Eve dönme" hasreti çekerler. Biri dese ki evin neresi anlatamaz ama bunu ruhunda derinden hisseder.
Yıldız Tohumlarının diğer özellikleri şöyledir.
⭐ Etkileyici bakışlara sahipler.
⭐ Empati yetenekleri çok gelişmistir.
⭐ Yalnızlığı çok severler. Kalabalığı sevmezler
⭐ Dünyaya ait hissetmezler.
⭐ Dünyasal olayları dikkate almazlar.
⭐ Garip ama bebekler onları hemen tanırlar.
⭐ Yıldız tohumları yoğun yalnızlık duygusuna sahiptirler.
⭐ Yıldızlara yoğun ilgi duyarlar.
⭐ Belki de en önemli özellikleri, yalnız olmalarına karşı ,sürekli birilerin varlığını hissetmeleri.
⭐ Hissettikleri bu varlıkların kendilerinin "Rehber ve Koruyucuları" olduklarına inanmalarıdır.
Elbette daha bir çok özellikleri vardır. Rüyasal alemde temaslar,astral seyahat etme ve karşılarında duran birinin gözlerine bakarak o kişiyi "okumaları" örnek olarak verilebilir....
❤️ ALINTI ❤️

. İLAHİ BOYUTTAN KALBEN, RUHEN ŞİFALANMAYI İSTEYİN. HAYATINIZI DEĞİŞTİRİN.UNUTMAYIN ! ! ! İYİNİYETLİ İSTEYEN HERKESE TÜM KAPILAR AÇILIR...

⭐NEDEN İYİLEŞMİYORSUNUZ?

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü hayatına iyi bir şey girdiğinde onu reddediyorsunuz ve seni mutlu etmeyen şeyle kalmayı tercih ediyorsun.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü hastalığınızın kaynağını bilmiyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü içinizdeki güçlü ve değerli varlığı görmezden gelmeye devam ediyorsunuz.

🌺Kendinizi ihmal etmeye devam ettiğiniz için ve dünyanızda her şey yolundaymış gibi davrandığınız için iyileşmiyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü hayatını yöneten insanlarla yüzleşmeye cesaret edemiyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü artık seni beslemeyen seni değersiz hissettiren insanlara hala değer vermeye devam ediyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü fedakarlığın başkalarına sevgi göstermenin yolu olduğunu varsayıyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü kendinizi öfke ve kızgınlıktan arındırmak için size yapılanları bağışlayarak yolunuza devam etmiyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü sizi çevreleyen varlıkların özgür iradelerine, oldukları gibi olma konusunda saygı duymuyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü vücudunuzu iç uyumsuzluktan bahseden semptomları susturan haplar ve kimyasallarla zehirliyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü doğadan kaçıyorsunuz, denizle konuşmuyorsunuz, ormanda kaybolacağınızı düşünüyorsunuz.

🌺Neden diye evrene soru sorduğunuzda gelen işaretlerle ve sizi dinlediğini ve sizi mutlu edecek bir yola yönlendirmeye çalıştığının farkına varmıyorsunuz.

🌺Özgür iradeniz var, eğer Siz iyileşmek istemiyorsanız iyileşmeyeceksiniz.

GEÇMİŞİNİZİ SERBEST BIRAKIN, AFFEDİN TEŞEKKÜR EDİN🙏 AKIŞTA OLUN.YOLUNUZA DEVAM EDİN...

❤️ SEVGİYLE VE KOLAYLIKLA DEĞİŞELİM❤️

❤️ ALINTI❤️

BOLLUK, BEREKETİ ÇEKMEK İÇİN KUANTUM OLUMLAMASI..🐞🍀
Ben bir para mıknatısıyım. Tüm güzelliklere kendimi açıyorum. İçimdeki psıcak enerjiyi evrene yayıyorum.
Evrenin bana sunduğu bolluk ve bereketi arzu ediyor ve kabul ediyorum. Ben bolluk ve bereket içinde yaşamayı hak ediyorum.
Ben….(İSMİNİZ) maddi ve manevi zengin olmayı tercih ediyorum. Zengin olma fırsatlarını değerlendiriyorum. Ben iyi bir insanım. Ben güçlüyüm ve yeteneklerimin farkındayım. İyi ve güzel şeyleri haketmem için olduğum gibi davranmam yeterli. Hayat benden yana kendi gerçek çıkarlarım, temelde herkesin de üstün çıkarıdır. İsteklerime kolayca ulaşırım. Zenginlik benim doğal halimdir. Zengin olmak benim için çok kolay. Ben bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum. Zenginlik güzeldir; zenginliğimi her geçen gün arttırıyorum. Önüme çıkan her fırsatı değerlendiriyorum. Kendimi seviyor ve saygı duyuyorum.Zenginliğimle sevdiklerimi de mutlu ediyorum. Ben zenginliği doğam gereği hak ediyorum. Zenginliği tüm sevgimle kabul ediyorum. Kendime güveniyorum. Sonsuz yeteneklerle donatılmış, ruhsal bir varlığım. Bolluk ve bereket içinde yaşamaktan keyif alıyorum. Zenginliği tercih ediyorum.
Evrenin Sınırsız Zenginliği benimle.
Tüm Hesaplarımda Sınırsız kaynaklardan gelen paralar ile milyarlarca dolar, eurolar ,TL' ler ,altınlar dolup taşıyor.

520 5531 777 888 541

✅️Sekansları okurken ne için okunduğuna niyet edilmeli ve niyette kalınmalidir.
✅️Oldu enerjisinde kalalım, inanalim ve pozitif düşünelim.

🎀Rakamlarını tek tek okuyun.17 saniye odaklan....Ve posttaki niyet ile birlikte 11 kez tekrarla.. 21 gün tekrar et...

ŞİFALANMAK İÇİN LÜTFEN TAMAMINI OKUYUN💜
Çakralarınızındaki tüm tıkanıklığın bağlı olan sebeplerle ve duygularla birlikte temizlenip, açılıp dengelenmesini ve şifalanmayı istermisiniz?

Her Çakranın ilgili renk ve bezlerinin açılıp dengelenmesini sağlayacak anahtar kelimeleri vardır.
Başlamadan önce aşağıdaki listedeki anahtar kelimeleri,derin nefesler alarak sırasıyla okuyabilirsiniz.

1.Kök Çakra ❤ Sahibim
2.Sakral Çakra 🧡 Seçiyorum.
3.Solar Pleksus Çakra 💛 Yapabilirim
4.Kalp Çakrası 💚 Seviyorum
5.Boğaz Çakrası 💎 Konuşuyorum
6.3.Göz Çakrası 💙 Görüyorum
7.Taç Çakra 💜 Biliyorum.

Yapmanız gereken 15 dakika sessiz bir yerde gözünüzü kapatıp uzanmanız.
NİYET CÜMLESİ: Şimdi, Yaradan'dan
gelen şifa enerjisini alıp kabul ediyorum, Tüm çakralarımın temizlenip, açılıp dengelenmesine niyet ediyorum.

HİS YÜKLEMESİ:
Ben enerjiyim.
Kendime İnanıyorum. Kendime Güveniyorum.
Hak Ettiğim tüm zenginlikleri hayatıma çekiyorum.
Evren içimden akıyor ve bana rehberlik ediyor Evet
Bedenimi seviyorum.
Ben sağlıklıyım ve daima yenileniyorum.
Teşekkür ederim öyle de şükürler OL'sun.

🔹️BEN ZENGİNİM.💸

Zenginlik perisi benimle.
Ben gerçekten cok zenginim
Işık hızında rahat kolay para akışını aktifleştiriyorum hesabım kasam cüzdanım para ile doldu taştı ekonomik özgürlük içinde yaşıyorum refah bolluk bereket içindeyim.
Ben paranın merkeziyim evrenden kâinatdan kaynaklardan sürekli olarak para akar bana.
Ben paranın ana merkeziyim frekansımı enerjimi titreşimi para enerjisine çevirdim aktiflestirdim.
Benim adım para dünyanın sonsuz sınırsız para akışı bana akar benden dağılır dünyaya.
Benim var oluşum para benim evet şükürler olsun bildiğim bilmediğim tüm kaynaklardan bana akan sınırsız katlanarak artan paralarım için teşekkür ederim.
Hak ettigim zengin ve ihtişamlı hayatım için teşekkür ederim.

Elini Kalbine Koy ve Tekrar Et.

Tüm niyet ve isteklerim birer birer
gerçekleşiyor.
Tüm kilitli kapılarım kolaylıkla açılmaya
başlıyor.
Tüm blokaj ve engellerim sevgiyle
kalkıyor.
Hayallerimin ve dualarımın önündeki
engeller kalkıyor.!
Tüm niyetlerim ve dileklerimin şu anda
birer birer gerçekleşmesine şahit oluyorum.
Ben çok şanslıyım.!
Tüm güzellikler ve süprizler kapımı
çallyor!
Aşk, Mutlu, sağlık, şifa, zenginlik, ihtişam, neşe, keyf satafat, lüks hayat beninle Tüm zenginliğim ve servetimle.
Evren benim iyiliğim ve mutluluğum için
harikulade bir şekilde çalışıyor.
❤ Layık olduğum şahane, ihtişamlı
hayat bana geliyor.
Aşkı seçiyorum. Aşkla Onaylıyorum.

💸Zenginlik Enerjisini Aktive Ediyorum⤵️

💸BEN BOLLUK BEREKET VE REFAH İÇİNDEYİM .
BAŞARI ,ŞANS , AŞK, SEVİNÇ, SINIRSIZ PARA ZENGİNLİK SEVGİ VE DOSTLUKLAR HER GEÇEN GÜN ÇOĞALARAK BANA VE BÜTÜNÜN HAYRINA OLACAK ŞEKİLDE BANA VE BÜTÜNE GELİR.
HER AN EVRENIN TÜM ZENGİNLİĞİ HAYATIMDA.
HARCADIKÇA 10 KATI KATLANARAK GELİRİM AN BE AN ARTIYOR.
HAYATIM KEYFLE NEŞEYLE DOLU.
ARZU ETTİĞİM TÜM NİYELERİME ISTEKLERIME VE ARZULARIMA KOLAYLIKLA SEVGİYLE KAVUŞTUM.
✅️ Sekanslarını Okurken Ne İçin Okunduğuna Niyet Edilmeli Ve O Niyette Kalınmalidir.
↪️ İzin Veriyorum. Kabul Ediyorum.
🪙 Onaylıyorum. Mühürlüyorum.
🪙 Sahip Olduğum Tüm Güzellikler için
Teşekkür Ederim.
✅️ Oldu Enerjisinde İnançla Kalalım, İnanalim ve Pozitif Düşünelim.

5531 741 888 777

↪️ Benim evrenin ve bütünün en yüksek hayrına öyle de oldu oldu. 🦄
🤲 Şükürler olsun.

✅️ 17 saniye odaklanarak. Paylaşımdaki Niyet ile birlikte Rakamları tek tek Okuyun. 21 gün.! Günlük 11 kez tekrar Edin.

⤵️HER GÜN TEKRARLA ⤵️
🫶🔹️Yaşamın bana sunabileceği tüm refah ve mutluluğu kabul etmeye hazırım ve kabul ediyorum.
🔹️Yaşam neşe dolu ben onun zevkini çıkarıyorum.
🔹️Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.
🔹️Hayatta her şeyin en iyisini hak
ediyorum. İyi olan her şey bana kolayca geliyor. Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum.
🔹️Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum.
🔹️Her şeyi kolayca elde ediyorum.
🔹️Ben işık ve sevgi dolu, neşe saçan
bir varlığım.
🔹️Kendi hayatımın efendisiyim.
🔹️Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim.
🔹️Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum.
🔹️Kendimi daha çok sevdikçe, başkalarına vermek için daha fazla
sevgiye sahip oluyorum. Sevgiyi özgürce veriyor ve alıyorum.
🔹️İstediğim her şeye sahibim Param var.
Arabam var. Evim var.Huzurum var. Sağlığım var. Mutluluğum var.
Aşkım var. Başarım var.
🔹️İçimdeki ışık burada ve şimdi hayatımda mucizeler yaratıyor.
🔹️Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor.
🔹️Hayatımın yüce planı adım adım ortaya çıktıkça onu tanıyor, kabulleniyor ve uyguluyorum.
🔹️Şu anda sağlık, zenginlik, mutlulukla dolu hayatım için şükranlarımı sunuyorum
🔹️Kendim olmaktan çok mutluyum, yeterliyim, burada ve şimdiyi kabul ediyorum.

520 741 777 938 8888

oldu oldu oldu
şükürler olsunnn

✅️Sekansları okurken ne için okunduğuna niyet edilmeli ve niyette kalınmalidir.
✅️Oldu enerjisinde kalalım, inanalim ve pozitif düşünelim.
🎀Rakamlarını tek tek okuyun.17 saniye odaklan....Ve paylaşımdaki niyet ile birlikte 11 kez tekrarla. 21 gün tekrar et.

21 GÜNLÜK NİYET VE DUA ÇALIŞMASI

Şimdi her sabah, niyet ve dua özelliği taşıyan, aşağıdaki cümleleri 21 gün okuyarak, kısa surede değiştiğimize şahit olacağız.

Hayatıma maddi ve manevi bolluğu ve bereketi çağırıyorum.

Para bildiğim ve bilmediğim her türlü helal kaynaktan bol bol bana akar ve gelir.

Kendimi seviyorum, kendimi affediyorum.

Sevgi ve uyum içinde bir hayata sahibim.

Sağlığım her gün daha da iyi oluyor, kainattan bana gelen şifayı sevgiyle kabul ediyorum.

Korunduğumu, güvende olduğumu ve her şeyin hayrıma olduğunu biliyorum.

İhtiyacım olan her şey, ihtiyacım olduğu anda kolaylıkla bana gelir. Her şey çözümlenir.

İyi ve güzel olan sağlığı, mutluluğu, huzuru hızla hayatıma çekiyorum.

Şimdi beni mutlu edecek şeyleri yaşamayı seçiyorum.

Kendimi çok iyi ifade ediyorum ve insanların beni çok iyi anladıklarını biliyorum.

Ailemle mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir ilişkiye sahibim. Ailem ve çocuklarım beni anlıyor ve seviyor.

Yeteneklerimi fark ediyorum ve her zaman en iyi çözümleri üretiyorum.

Gereksiz şeyleri hayatımdan kolaylıkla çıkarıyorum, benim için gerekli olan şeyleri kolaylıkla hayatıma çekiyorum.

Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu ve uyumlu bir evliliğim var bunun için Allah'ıma şükrediyorum. "Evli olmayanlar için"
Mutlu, huzurlu ve uyumlu bir evlilik yapmayı seçiyorum. Evleneceğim kişinin hızla hayatıma geldiğini biliyorum.

Ben değerliyim, kendime güveniyorum ve kendimi kabul ediyorum.

Hayatımın akışına güveniyorum, ben güvendeyim sevdiklerim güvende.

Olumlu değişimi seçiyorum, hızlı bir şekilde değişimim başlıyor.

İşimi seviyorum, işimde ve mesleğimde başarılıyım ve bu başarım her geçen gün daha da artıyor.

Yaşam amaçlarıma en kolay şekilde ve doğru yollarda ulaştığımı biliyorum. Kendim için ve herkes için en hayırlı şeyleri amaçlıyorum.

Arınıyorum, temizleniyorum, yepyeni ve güzel enerjilerle hayatımı sürdürüyorum.

Hafızam güçleniyor, hızlı öğreniyorum ve iletişim yeteneğim artıyor.

Hayatıma yaradanın sonsuz mucizelerini çağırıyorum.

Rabbimden bana gelen tüm güzel hediyeleri mutluluk içinde kabul ediyorum.
Yaşam kalitem her geçen gün daha da artıyor ve yapmak istediklerimi kolaylıkla yapabilecek bir enerjiye sahip olduğumu biliyorum

NİYET; Bir şeye kesin karar verdiğinizi ve bunu yapmak istediğinizi evrene deklare etmektir. Doğru şekilde edilmiş niyetler çok güçlü sonuçlar getirir.

Her gün hep yeni bir enerji ile doğar ve birçok seçenekle kapımızdadır o yüzden güne başlarken niyetle başlamalıyız.

Bugün güne bolluk ve berekete niyet ederek başlayalım...

Refah, zenginlik, bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum. Paramı huzurla edinmeyi ve huzurla harcamayı kabul ediyorum.

Kazançlarım bereketli ve hayatım keyifli olsun.
Kalbim sevgiye, ruhum birliğe açık olsun.

Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”

Sevgiyle Kalın 💖

Şimdi Şu Anda Niyet Ediyorum. 🫶Sağlığı, Mutluluğu, Evliliği, Huzuru, Bereketi, Başarıyı, Aşkı, Sevgiyi, bedenime, kalbime şifayı, keyfi, neşeyi, zenginliği, ihtişamı ve hakkım olan tüm güzellikleri Kabul Ediyorum. 🍃Cüzdanıma görünür görünmez tüm kaynaklardan katlanarak gelen paralar ile doluyor.. 🍃Bana, Evrene ve Tüm İnsanlığa iyilikler akıyor, tüm kaynaklardan gelen, mucizeleri, olasılıkları Kabul Ediyorum. 🍃 Sevdiklerimle birlikte huzurlu, sevgi dolu, aşk dolu, şifa dolu, başarı guven dolu, bolluk , bereket dolu, Banka hesaplarıma paraların katlanarak aktığı, Zenginligimin arttığı, Muhteşem haberler aldığım, Şans ve Mucize dolu Hayatı Onaylıyorum.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt