Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Lan zaten bende anlamadım doğum günü konusundan dava etcem dedi adam teknik konu yarışı yazdı.. Geçmişte şu bu diye yazdı sen ben olaman diye yazdı .d konu dava ama yazdıkları geçmişteki hazımsızlığı :haha: ne alaka olim
Sanal itibarı herhalde reelde olmayınca ondandır. Bende anlamadım konumuz teknik mi yoksa taklit mi? Neyse işim gücüm var hep aynı laflar arsız yüzsüzle çok uğraşıyoruz foyalarınıda çıkarıyoruz olsun. Forumların ahlak bekcisiyim ben sus.

Sanal itibarı herhalde reelde olmayınca ondandır. Bende anlamadım konumuz teknik mi yoksa taklit mi? Neyse işim gücüm var hep aynı laflar arsız yüzsüzle çok uğraşıyoruz foyalarınıda çıkarıyoruz olsun. Forumların ahlak bekcisiyim ben sus.
Bunlar kaale almaktan hep .. Banla gitsin hakaret edip duruyor zaten biz bize izin verirsek üyeleri savunamayız

Bunları yer yüzünden silmek lazım. Al birini vur ötekine hepsi aynı bokun laciverti bulamadık lan dengimizi tüh forumlardan bi biz çıkmayacak anlaşıldı. :T:
Abi boka bile defalarca sen çiçeksin dersen anatomi yapısı değişir derler.. Bu değişmez öz de sadece şekli bulunduğu kaba uyarlanır..

Abi boka bile defalarca sen çiçeksin dersen anatomi yapısı değişir derler.. Bu değişmez öz de sadece şekli bulunduğu kaba uyarlanır..
Asla ne sen ne ben olamaz. O or*spu dediği kişilere hizmet ediyor kürkçü dükkanlarına geri döndü hak ettiği yerde. İşte böyle biri bir Fatih olamaz. Hazımsızlığı kuyruk acısı çok büyük. Neyse hadi iyi geceler. Kdmdkdmdkx

Asla ne sen ne ben olamaz. O or*spu dediği kişilere hizmet ediyor kürkçü dükkanlarına geri döndü hak ettiği yerde. İşte böyle biri bir Fatih olamaz. Hazımsızlığı kuyruk acısı çok büyük. Neyse hadi iyi geceler. Kdmdkdmdkx
Orospuların orospu olduklarından haberi var mı? Yok!

@F ve N O değilde sen buna zamanında nasıl sapladın olm? Nasıl bir yaraysa hala kanıyor. Teknikte teknik teknikte teknik, vallahi yazık la 3 5 yaşında çocuk gibi. :/ yenide birşey yok bozuk plak gibi yıllar öncesini yazıyor valla yazık psikolojik rahatsızlığı tahmin ettiğimdende vahim. Arşiv falan tutuyor yıl yıl vs. Allah yardımcısı olsun. Durumunun cidden vahim olduğunu bilseydim hiç ses etmezdim fff yazık be. :(

@F ve N O değilde sen buna zamanında nasıl sapladın olm? Nasıl bir yaraysa hala kanıyor. Teknikte teknik teknikte teknik, vallahi yazık la 3 5 yaşında çocuk gibi. :/ yenide birşey yok bozuk plak gibi yıllar öncesini yazıyor valla yazık psikolojik rahatsızlığı tahmin ettiğimdende vahim. Arşiv falan tutuyor yıl yıl vs. Allah yardımcısı olsun. Durumunun cidden vahim olduğunu bilseydim hiç ses etmezdim fff yazık be. :(
Aslında ben ona hiç güvenmedim ondan mani mani fatura yaptım

Şimdi kendini övmek için attığı yalanların ve manipülelerin altının hepsi senin anlattığın yalanlarla değil doğrularla dolu. Hadi gelin bir zaman yolculuğuna çıkalım.

Ben tarih marih bilmem arşiv tutmuyorum gardaşş. O zamanlar sucuk markası dediğide Aytaç yani ismini yazmaktan bile korkuyor buradan anlayın. Sen bizim sitelere didosu çak baba bizde gidek şak diye yüzüne söyleyek bunun sonra buda ağlasın valla ben yapmadım etmedim vs diye. Sonra gidip Aytaçla yüzleşelim (Sürekli aytaç yapıyor diyordu) eee herkes biz mi? Sen anca milletin arkasından salla yüzüne dostum de. Velhasıl kelam onun yapmadığı çıktı hani diyor ya bilmem kaç yılında index basacaktın bilmem ne. Biz meselemizi halletmişiz senin bundan haberin var mı? Sana her şeyi söylemek zorunda mıyım ben ya hayırdır? Olm senden başka bizi çekemeyen yok aylardır Allah'ın her günü didos atıyon buraya sonra ben değilim diye ağlıyon yemiyoruz. Senden başka bizle uğraşacak adam yok çünkü hepsi olgun yaşını başını almış çoluk çocuk işleriyle didosla uğraşmıyorlar kalite arıyorsan onlara bak, bize bak. Senin ne markan ne kaliten var seni fena keklemişler. Milletin eklentilerine çöküp 2 3 ayar yapıp içine rgxadmn yazısını çakan emek hırsızısın. Zamanında kaç kişi bunu diyip gtüyle güldü bu nasıl çocuk la 2015 olan eklentiye adını yazmış ben kodladım diye bunu yapan adam zaten şu vs diye kaç kişi dedi haberin var mı? Yok. Yani sen neyin övgüsünü yapıyorsun? Yıllardır vb dosyaları eklentilerini antika gibi saklayıp heryere kuran kişisin insan 3 kere kurmayla prof olur gözü kapalı kurar neyin övgüsü olm bu ne icraatları? Atom mu parçalıyon hayırdır?.

vbulletin 3 açmamız zoruna gitmişti biliyorum seo kurulumu olmadığı halde zirveyi gördük 3 günde sen uğraştın aylarca paralı seo yaptın başarım diye çıktın iç seo dedin bilmem ne dedin. Yani konumuz teknik değil alakası yok kendimi övecem diye battında battın madem teknik diyorsun konuşak kardeş. vBulletin 3 14 yaşımdan beridir kullanırım hepte hevesimdi ÇÖP olduğunu bile bile her zaman heves ettiğim şeyleri yaparım sana giren çıkan ne? Kendim açtım fıstık gibi kendimde kapadım. Senin yıllardır benim diyebileceğin bir forumun olmadı hep birileriyle açma kendine ortak bulma telaşı. Bu eleman IRC'e heves etti onuda batırdı. Hani sen isteyince 100 kişi gelirdi ne oldu? Baktı ki gelenler birer birer yok oldu hepside dostunda ya? Dostum dedim yine son ana kadar biz kaldık ama seven değil sken yaranır bu bi gerçek. Neyse velhasıl kelam beceremeyince ya ben uğraşamadım vakit ayıramadım bilmem ne moduna girdi. Valla sende son ana kadar tek başına girip çıkıyordun. Yani başkalarına bok atarken önce kendi yediğin boklara bakacaksın. Yazdığın herşey yalan ve manipüle aha bunlar gerçekler.

Haa dur dur özellere gelelim. Biz zamanında yapacağımız herşeyi yaptık senin siparişinle mi yapacaz hayırdır? Ondan biliyoz işte ne bk olduğunu neyse durun bomba geliyor. Forumdenizinde özeller okunuyor dediğimde bana düşman olup yanına yandaşlarını alan bu karaktersiz bu ülkeye sözde adalet dağıtıyor ya. Heh işte orada bana adaletsizliğin içinden geçtiler. Son ana kadar bu özel okuma var olayımdan zerre vazgeçmedim son ana kadar yüzüne söyledim. Bu arkadaş ne yaptı? Bu sene içinde itiraf etti evet özeller okunuyordu diye kanıtıda var. Şunu yazmam bile ne iğrenç bir insan olduğunu ne kadar adaletsiz ahlaksız olduğunu kanıtlıyor o zaman kendi pisliğini bile bile milleti yanına çekmek için özeller okunmuyor diye inansınlar diye ne taklalar yalanlar iftiralar attı destanlar yazdı. Eee sen böylesin işte şimdide aynısını yapıyor.

Daha neler var neler. Şimdi bu milleti keklesin çok güvenilir dürüstmüş ya. Hadi bakalım.

Her lafın çürütülecek yalan olduğu sürece. Ama sana acıyorum. Kimsen yok sahte dostluklar böyledir kimse bir Destina etmez kapiş. Bunu diyende sendin. ^^

Kaybeden sensin ben değil. Sahteliklerinle mutluluklar sana.

A. Cem yılmaz videoları atıp atıp avenger diyo bana.. Ben bilmem diyen lavuk

Tabi efenim. Sen git 1 yıldır kendi yaptıklarına bak. Haddini aşana haddini bildiririm bu kadar netim hiç değişmedim hedef kendin olunca çal keke çal. Ok, kib, bb.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt