- Katılım
- 4 yıl 1 ay 28 gün
- Mesajlar
- 5,542
- Tepkime puanı
- 1,102
- Yaş
- 28
- Konum
- İzmir/35
- Memleket
- İzmir
- Meslek
- Grafiker
- Cinsiyet
- Medeni Hal
1 paket margarin
1 su bardağı pudra şekeri
Yarım paket kabrtma tozu
1 çorba kaşığı yoğurt
1 paket vanilya
1 su bardağı mısır nişastası
Yeteri kadar un
İçi İçin:
3 adet muz
Yumuşak margarin, yoğurt ve şeker iyice karıştırılır. Üzerine nişasta, kabartma tozu, vanilya ve eli bırakana kadar un eklenerek yoğrulur. Sonra hamurdan ceviz kadar parçalar alınır. İki avuç arasında çay tabağı kadar açılır. Ortasına serçe parmak kalınlığında, daire şeklinde doğranmış muz dilimi konur. Kenarlardan bohça gibi kapatılır ve yuvarlanır. Yağlanmış tepsiye sıralanır. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene dek pişirilir.
1 su bardağı pudra şekeri
Yarım paket kabrtma tozu
1 çorba kaşığı yoğurt
1 paket vanilya
1 su bardağı mısır nişastası
Yeteri kadar un
İçi İçin:
3 adet muz
Yumuşak margarin, yoğurt ve şeker iyice karıştırılır. Üzerine nişasta, kabartma tozu, vanilya ve eli bırakana kadar un eklenerek yoğrulur. Sonra hamurdan ceviz kadar parçalar alınır. İki avuç arasında çay tabağı kadar açılır. Ortasına serçe parmak kalınlığında, daire şeklinde doğranmış muz dilimi konur. Kenarlardan bohça gibi kapatılır ve yuvarlanır. Yağlanmış tepsiye sıralanır. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene dek pişirilir.