
Yapımı için malzemeler
- 4 büyük dilim karpuz
- 1 su bardağı karpuz suyu
- 1 su bardağı hindistancevizi veya şeftali likörü
- Karpuz posası
- Toz şeker
- Küçük karpuz dilimleri
- Taze nane
Karpuz kokteyli tarifi Nasıl yapılır?
Bir gece öncesinden 2 dilim karpuzu küp küp kesin, ya buzdolabı poşetine ya da kapaklı bir kutuya koyarak buzluğa kaldırın. Diğer iki karpuz dilimini blender'da çekin. İnce süzgeçten süzün, suyu ve posasını ayrın.Bardak ağzının sığabileceği büyüklükte iki kase alın. Kasenin birine karpuzun posasını alın, diğerine toz şeker koyun. Kadehleri önce karpuzun posasına batırın, kendi etrafında bir iki kez çevirin. Daha sonra aynı şekilde şekere batırın ve çevirin. Kadehleri kısa bir süre buzluğa koyun.
Dondurduğunuz
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.