Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!
VaneSSa 'nın Tanınmış Yazarlara Ait Söz Paylaşımları Bölümü..
- Sessizliğim sana bir zafer gibi gelmesin; suskunluğum, sadece artık konuşmaya değer görmediğimdendir.
- Benim sessizliğim, senin en büyük kaybındır. Çünkü artık benim içimde sana dair hiçbir şey yok.
- Herkesin seni alkışlaması, doğru yolda olduğunu göstermez. Bazen alkışlar, seni yanlış bir yola yönlendiren tuzaklardır.
- Bir kalbi kırmak kolaydır; ama o kalbi tekrar birleştirmek, cesaret ve sevgi ister.
- Hayat, sadece cesurları ödüllendirir.
- Kelimeler acıtır, ama gerçekler yakar.
- İncitmek kolay; zor olan, kırdığını tekrar birleştirmektir.
- Senin söylediklerin, benim umrumda olmayan bir rüzgar.
- Unutma, güçlü insanlar başkalarının yıkıntılarından değil, kendi inançlarından güç alır.
- Hayatın bana öğrettiği tek şey: Hak etmeyene değer vermemek.
- Kalite asla tesadüf değildir; ama senin buna ulaşman imkansız.
- Bir şeyi bilmiyorsan, öğren. Ama bilmediğin şeyi konuşma.
- Etrafındaki alkışlar seni kandırmasın; yalnız kaldığında gerçeklerle yüzleşeceksin.
- Benim suskunluğum, senin en büyük başarısızlığındır.
- Hayat, sadece doğruyu gösterir.
- Yoruldum, ama pes etmedim.
- Hayat, bazen kapıları kapatır; ama her kapanan kapının ardında yeni bir yol vardır.
- Bir insanı tanımak istiyorsan, onun yoklukta neler yaptığına bak. Çünkü zenginlik herkesin yüzünü güldürür.
- Gerçek sevgi, bir bedene değil; o bedenin taşıdığı ruha bağlanır.
- Hatalar, insanı küçültmez; hatalarından ders almayan insanlar küçülür.
- Dost dediğin, senin sessizliğini konuşmadan anlayabilendir. Gerisi sadece bir kalabalıktır.
- Gerçek sevgi, bir bedene değil; o bedenin taşıdığı ruha bağlanır.
- Hatalar, insanı küçültmez; hatalarından ders almayan insanlar küçülür.
- İyiliğin gücü, hiçbir kötülüğün altında ezilmez. Sadece zamana ihtiyaç duyar.
- Bir kalbi kırmak kolaydır; ama o kalbi tekrar birleştirmek, cesaret ve sevgi ister.
- Gerçek dostluk, en ağır yüklerin altında bile dimdik kalabilmektir.
- Hayat, bazen kapıları kapatır; ama her kapanan kapının ardında yeni bir yol vardır.
- Affetmek kolay, unutmak zor.
- Her yara, bir öğretmendir.