@Supervisor yapalım seninle bu işi.. Bursa tam merkezi ordan istanbul çanakkale yolumuzu buluruz kanka lan.. Şahıs şirketi falan boşuna uğraşırız.. Adam ne güzel taktik veriyor bulalım bu yiğidi..
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Aklımızı karıştırıyor.Adam karizma geldi gözüme edis bunun getir götürünü yapar sürekli işi var adamın.. Harbi sermayesiz güzel .. Haha
Ben zaten alıştım biraz pandemi'den bu yana eş dosttan hayır göremeyince.. BaşlarızAklımızı karıştırıyor.![]()
Eskiden verirdim ama artık vermiyorum.Ben zaten alıştım biraz pandemi'den bu yana eş dosttan hayır göremeyince.. Başlarız
Şaka maka bu dilencilik olayı çok kötü inanç sömürüsü.. Alışveriş yapayım dersen samimice tamam demezler... Bunların gerçekleri var görüyorum ama piyasa hep meslek tarzı oldu artık.. Allah gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etsin .. Bana bir 20 tl göndersene ?
Almadım de'de güleyim anca verirdim kozu kullanın... Bırak bu işleri kayısı tüccarı biz senin tezgahından kurtlu kayısı alıp komposta yapmıştık!Eskiden verirdim ama artık vermiyorum.
At ayben![]()
En güzel komposto kurtlu kayısıdan olur zaten, bunu gerçek kayısı gurmeleri bilir sadece.Almadım de'de güleyim anca verirdim kozu kullanın... Bırak bu işleri kayısı tüccarı biz senin tezgahından kurtlu kayısı alıp komposta yapmıştık!
Tamam atarım..
Eskiden verirdim ama artık vermiyorum.
At ayben![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.