Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Mesleğine Saygı Duyan Kendi İşini Yapan Dilenci

Charismax

Fastcore
@Supervisor yapalım seninle bu işi.. Bursa tam merkezi ordan istanbul çanakkale yolumuzu buluruz kanka lan.. Şahıs şirketi falan boşuna uğraşırız.. Adam ne güzel taktik veriyor bulalım bu yiğidi..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Adam karizma geldi gözüme edis bunun getir götürünü yapar sürekli işi var adamın.. Harbi sermayesiz güzel .. Haha

Aklımızı karıştırıyor.:D
Ben zaten alıştım biraz pandemi'den bu yana eş dosttan hayır göremeyince.. Başlarız 😂
Şaka maka bu dilencilik olayı çok kötü inanç sömürüsü.. Alışveriş yapayım dersen samimice tamam demezler... Bunların gerçekleri var görüyorum ama piyasa hep meslek tarzı oldu artık.. Allah gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etsin .. Bana bir 20 tl göndersene ?

Ben zaten alıştım biraz pandemi'den bu yana eş dosttan hayır göremeyince.. Başlarız 😂
Şaka maka bu dilencilik olayı çok kötü inanç sömürüsü.. Alışveriş yapayım dersen samimice tamam demezler... Bunların gerçekleri var görüyorum ama piyasa hep meslek tarzı oldu artık.. Allah gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etsin .. Bana bir 20 tl göndersene ?
Eskiden verirdim ama artık vermiyorum.:p
At ayben :D

Eskiden verirdim ama artık vermiyorum.:p
At ayben :D
Almadım de'de güleyim anca verirdim kozu kullanın... Bırak bu işleri kayısı tüccarı biz senin tezgahından kurtlu kayısı alıp komposta yapmıştık!
Tamam atarım..

Geri
Üst Alt