Memur ve emekli zammı ertelendi

Katılım
2 yıl 2 ay 10 gün
Mesajlar
17,908
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,190
Cinsiyet
bPg20e
TÜİK, milyonları ilgilendiren asgari ücret zammı, memur zammı ve emekli zammını etkileyecek Haziran ayı enflasyonu rakamlarını Kurban Bayramı tatili nedeniyle 5 Temmuz'da açıklayacak.
70535.jpg

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), milyonları ilgilendiren asgari ücret dahil olmak üzere memur zammı ve emekli zammını etkileyecek Haziran ayı enflasyonu için açıklama yaptı. Daha önce 3 Temmuz'da açıklanması beklenen Haziran ayı enflasyon rakamlarının Kurban Bayramı tatili nedeniyle 5 Temmuz'da açıklanacağı belirtildi.

TÜİK'in resmi sitesinde yapılan açıklamada, haziran ayı enflasyon verilerinin ilan takvimine ilişkin bilgi verildi. TÜİK açıklamada, "Ulusal Veri Yayımlama Takvimi'ne göre 3 Temmuz 2023 tarihinde yayımlanacağı duyurulan "Tüketici Fiyat Endeksi ve Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Haziran 2023 Haber Bültenleri" Kurban Bayramı tatili nedeniyle TÜİK’e fiyat raporlayan işyerlerinden fiyatların gecikmeli olarak gelecek olması sebebiyle 5 Temmuz 2023 tarihinde saat 10.00'da yayımlanacaktır" dedi.
 

Bay_Kuş

Gece bekçisi
Katılım
3 yıl 6 ay 18 gün
Mesajlar
580
Tepkime puanı
202
Yaş
26
Konum
Ardahan
İsim
Özgür
Cinsiyet
vtEvVy
Mehmet şimşek bol keseden attınız durun artık gerçekler bu diyor. Bu iyi etmeye geldi halkın cebini derken ülkeyi kurtaracağım diye açlık vaad etmeye başladı
 
Geri
Üst Alt