Lokanta Usulü Et Sote Tarifi

Katılım
2 yıl 1 ay 18 gün
Mesajlar
17,722
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,160
Cinsiyet
bPg20e
lokanta-usulu-et-sote-sunum-yemekcom.jpg

Lokanta Usulü Et Sote Tarifi İçin Malzemeler​

  • 400gramkuşbaşı dana eti
  • 2adetkapya biber(iri doğranmış)
  • 2adetyeşil biber(iri doğranmış)
  • 1adetsoğan(iri doğranmış)
  • 2adetdomates(domates salçası da olabilir)
  • 1yemek kaşığıbiber salçası
  • 3yemek kaşığısıvı yağ
  • 1yemek kaşığıtereyağı
  • 2çay kaşığıtuz
  • 1/2çay kaşığıkarabiber
  • 1tatlı kaşığıpul biber
  • 1tatlı kaşığıkekik
  • 1/2çay kaşığıkimyon

Üzeri İçin.​

  • 1tutamkıyılmış maydanoz


Lokanta Usulü Et Sote Tarifi Nasıl Yapılır?​

  1. Tavaya soğanları ekleyin ve kavurmaya başlayın.

  2. Üzerine biberleri ekleyin ve kavurmaya devam edin. Etleri de koyun ve karıştırmaya devam edin.

  3. Üzerine domatesleri ekleyin. Tuzunu, karabiberini, kimyonunu, kekiği ve pul biberi ekleyin.

  4. Domatesler suyunu salana kadar yüksek ateşte tutun.

  5. Ardından kısık ateşte demlenene kadar pişirin.

  6. Afiyet olsun!
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt