Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Malzemeler4 tane sivri dolmalık biber1,5 çay bardağı çam fıstığı1 çay bardağı sızma zeytinyağı2 çorba kasığı nar eksisi2 diş sarmısakTuzSichuan biberi veya tane karabiberYapılışı:Biberler yıkanır, kurulanir, patates soyma aleti ile havuç soyar gibi kabukları soyulur ve yağlı kâğıtla kaplı fırın tepsisine konur. Alt-üst bir fırça ile sıvı yağ sürülür hafif tuzlanır. Sıcak 200°C fırında 30 dakika kadar pişirilir, yarı sürede çevrilmelidirler ki altları da pişsin. İyice yumuşayan biberler soğumaya bırakılır, sapları kolayca çekince tohumları ile çıkarılır. Üzerine malzemesi konur, streç film ile kaplanıp buzdolabında soğumaya bırakılır. En az 2 saat dinlendikten sonra yemeye hazırdır.
Malzemeler
Yapılışı:
Biberler yıkanır, kurulanir, patates soyma aleti ile havuç soyar gibi kabukları soyulur ve yağlı kâğıtla kaplı fırın tepsisine konur. Alt-üst bir fırça ile sıvı yağ sürülür hafif tuzlanır. Sıcak 200°C fırında 30 dakika kadar pişirilir, yarı sürede çevrilmelidirler ki altları da pişsin. İyice yumuşayan biberler soğumaya bırakılır, sapları kolayca çekince tohumları ile çıkarılır. Üzerine malzemesi konur, streç film ile kaplanıp buzdolabında soğumaya bırakılır. En az 2 saat dinlendikten sonra yemeye hazırdır.