MALZEMELER
1 adet yufka
1 çay bardağı süt
1 çay bardağından az sıvı yağ
2 yumurta
Maydanoz, dereotu
Peynir
TARİF
Yufkaları küçük küçük doğrayıp üzerine sütü gezdirin.
O sırada 2 yumurta ve sıvı yağı aynı kaba alarak çırpın.
Diğer taraftan yeşillikleri doğramaya başlayın.
Son olarak sütle ıslattığınız yufkanın içine çırptığınız yumurtayı ve yeşillikleri ekleyin. Peyniri de atınca biraz karıştırıp tavaya alın.
İki tarafını da kızarana kadar pişirin.
Tok tutan tava böreğiniz servise hazır.
AFİYET OLSUN!
1 adet yufka
1 çay bardağı süt
1 çay bardağından az sıvı yağ
2 yumurta
Maydanoz, dereotu
Peynir
TARİF
Yufkaları küçük küçük doğrayıp üzerine sütü gezdirin.
O sırada 2 yumurta ve sıvı yağı aynı kaba alarak çırpın.
Diğer taraftan yeşillikleri doğramaya başlayın.

Son olarak sütle ıslattığınız yufkanın içine çırptığınız yumurtayı ve yeşillikleri ekleyin. Peyniri de atınca biraz karıştırıp tavaya alın.
İki tarafını da kızarana kadar pişirin.
Tok tutan tava böreğiniz servise hazır.
AFİYET OLSUN!