Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Bilmiyorum ki öyle de duymadım hiç, ondan değişik geldi.Mesimeyen demek mi istedin acaba önemsemeyen anlamında hani kullanılır bu söz
Ben hala anlamadım mesimeyen ne demekYaşlar 11 olsa jdkkfl
Başlığı düzelttim...
100 yaşına gelecen mesimemek ne demek harbi bilmiyon mu la ?Ben hala anlamadım mesimeyen ne demek![]()
Aynen öyle valla biliyordum en büyük amcam ve yengemdeki durumdu adamı bişeye hiç takmazdı yinede mutlulardı varya tabi amcamın iyiliğinden yengemiz ise oooo çok bilmiş hep dediği olacak bir kadındı.Dur hadi tanımlayayım da sevinin...
Mesimemek .. Takmamak.. Duymazlıktan gelmek.. S.memek.. Adam yerine konulmamak..
Yok mu ? Yok!
Hiç mi yok bile değil!
Sözü geçmeyen
İtibarı söz de olmayan
Hem biliyorsun hem vatandaşları bilgilendirmiyorsunAynen öyle valla biliyordum en büyük amcam ve yengemdeki durumdu adamı bişeye hiç takmazdı yinede mutlulardı varya tabi amcamın iyiliğinden yengemiz ise oooo çok bilmiş hep dediği olacak bir kadındı.
Açıkladım ya en bariz ve açıkça karşısındakini önemsememek yukarda var bak yazmışım adamlar duymamış ne yapayım olabilirHem biliyorsun hem vatandaşları bilgilendirmiyorsun![]()
Nerden bileyim lan ilk kez senden duydum böyle bir şeyi. Yerel ağızda söylenen bir şeyse bilmemem çok normal.100 yaşına gelecen mesimemek ne demek harbi bilmiyon mu la ?