Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Kargoculuk

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Sevdiğim bir meslek o dağıtıma çıkanların yanında olmak güzel olur'du ' la

Dağıtıma çıkıyorlar ancak geziyorlar paket getiriyorlar ...bazen de telefon açıyorlar kapıda ödeme olduğu halde gel al diyorlar ben geçen gün iyi telefonla dersini verdim bir kargoya kapıda ödeme olduğu halde gel al dediler ben de gitmedim... pakette geri gitti...böyle durumlarda oluyor yani bunuda bil emi.. :)

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Firma ve çalışanlar farkeder kargocuların öyle yaptığını biliyoruz zaten :D Kargoculara sorsak niye böyle yaptınız diye abi abla aşşağıya inmeye erindi ayağına'mı götürcez derler :haha: Kargocuların müşteri ayağına götürme zorunluluğu yok' galiba şey vardı kargocu bölgeye götürür apartman dışından müşteriyle alışveriş sağlanır öyle birşey vardı... Bütün kargoların prosedürleri aynı değil senin dediğin ayağa getirme olayı habersiz gelen kargolar için'

Mesela ben trendyoldan' mikrofon ve ses kartı aldım bu antep'ten geldi bana getiren firma sanırım yurtiçi veya sürat kargoydu' kargoyu teslim aldığımda not kısmında elden teslim edilsin yazıyordu' bana ulaşmak içinde baya beklediler'di hani bekletmiştim.. Biraz firma ile alakalı birazda gönderen firma ile alakalı bunlar' sonuçta anlaşmalı firma bunlar kendi prosedür'leri falan var..

Birde bazı kargocu'ların kendi keyfi var kapıya varıp nedense vermezler o kafa nasıl kafa bilmiyorum geldik evde yoktunuz derler' onun sebebini kargo firmaları'da bilmiyor elemanlar neden öyle yapıyor acaba..

Adına da vereyim Sürat Kargo idi ...kapıda ödeme adrese ne demek seni bilip bekliyorlar zaten daireye yani işimin olduğu yere vermiştim getirmeme gibi bir lüksleri yok.. onun parasını ödüyoruz ne demek gel al bende gidip almadım geri gitti işte... çok ters olmayacaksın bu işte çalışıyorsan

• Haha
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
E kaybeden sen olmuşsun ama onlar bişi kaybetmemiş :haha:

Niye kaybeden benmişim ne kaybım var kapıda teslim olunca kapıda ödeme olacaktı bişey olmadı ne kaybettim burda

• Beğen

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
e alamadın ürünü :D

Şartlar nasıl sunulmuşsa kişiye aynen olmalı yoksa ne önemi var ki yerine gelmiyorsa ...verilen hizmet gereği gibi olmalı ondan sonra sayfalarına yüzlerde şikayet yazılıyor bu onlar için kötü değil mi neden bu yönden bakmadın ki birde

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Bu kargocularla alakalı değil ama gönderen firma ile kargocuların anlaşması nasıl oluyor bilmiyorum müşteri mağdur oluyor... baktım şimdi ben bu kapıda ödemeler kapıda ödeme alacak firmayla alakalıymış kargocular sadece pos makinası ve ödemeye alınca firmaya ödeme yapması gerekiyor'muş.. Müşterinin ayağına gitme zorunluluğu yok müşteriyi kapı dışına belirli bir şubeye gel al diye çağıra biliyorlarmış... yani kargoyla anlaşan şirketin maddeleri öyle yazıyor :ROFLMAO:

Olurmu sen ne diyorsun ilk değilki bu ben çok alışveriş yapıyorum daireye geliyor hep paket gelince getirene parayı ödüyorum ilk defa oldu bu firmayı aradım firma kusuru değil kargo kusuru oldu

Bu odada çalışanların hepsi kapıda teslim ile alışveriş yapıyor çok nadirde olsa böyle kusurlu durumlar gelişebiliyor kargocu olacam diye kusuru firmaya yükleme hemen alacağımı ben firma ile başka kargo aracılığı ile hallettim...herneyse yani diyeceğim o ki oluyor..

• Haha
24,451Konular
87,827Mesajlar
1,162Kullanıcılar
denzeLSon üye
Üst Alt