Kan Grubuna Göre Doğal Taşlar Nelerdir, Ne Için Gerekir?

Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 7 ay 9 gün
Mesajlar
25,232
Tepkime puanı
8,697
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
kan grubu doğal taş


Son zamanlarda kan grubuna göre beslenme, cilt, sağlık, diyet gibi farklı tanımlar öne çıktı. Kişinin kan grubunun davranışında, ruh halinde, sağlığında, diyetinde önemli bir rol oynadığı düşünülmeye başlandı günümüzde. Her ne kadar bu argümanların tamamen bilimsel olduğu kanıtlanmasa da astrologlar, doğal taş uzmanları tarafından kan grubuna göre seçimler gerçekleştirmenin hayat kalitesi açısından önemli olduğunu savunuyor.

Doğal taşlar metabolik hastalıklarda, ruh ve sinir hastalıklarında yarar sağladığı düşünülür. Bu yüzden frekansınıza uygun doğal taş arayışındaysanız kan grubuna uygun doğal taşları ve direkt size uygun olanları bulmanızın önemli olduğu düşünülüyor. Peki bu kan grupları nelerdir, nasıl etkilenir?

4 tip kan grubu var…

Dört tip kan grubun vardır. Bunlar 0 grubu, A grubu, B grubu ve AB grubudur. Şimdi gelin beraber hangi kan grubuna sahipseniz buna bağlı olarak kişisel özellikler, mizaç, ruh ve çevresel haliniz ile ilgili olarak kullanmanız gereken doğal taşları seçelim.

0 grubu

İlk kan grubu… Soğukkanlı, hırslı, başarma isteği yüksek, hızlı, kişilerdir. Bu bireylere en çok önerilen taşlar sarı ve kahve renkleri arasındaki soluk renklerden uzak, sıcak renkli taşlardır.

Altın, safir gibi doğal taşların bu kişilere en uygun taşlar olduğu bilinir.

İlk kan grubuna sahip bireylerin evrimsel açıdan dünyanın başlangıcından bu yana süregelen ve en çok kişiyi barındıran kan grubu olduğu düşünülür. İlk avcı toplayıcı yaşayan insanlar bu kan grubunda olduğuna yönelik çeşitli savlar da söz konusu. Bu kişilerin yönetici ruhlu, kararları veren, insan topluluklarını yöneten güçlü karakterler olduğuna inanılır.

0 kan grubundaki kişilerin genellikle sağlıklı bir metabolizması, kaslı bir yapısı, frekansı vardır ve enerjisi yüksektir. Fakat bu kişiler değişen fikirler ve ilerlemeden hoşlanmaz, onlar için önemli olan aynı düşüncede süreklilik göstermek ve güçlü bir şekilde devam edebilmeleridir.

Siz de bu kan grubuna sahipseniz sarıdan turuncuya doğru altın, mercan, safir gibi ışığı yansıtan ılık tondaki taşları tercih edebilirsiniz.

Bu tarz insanlar genelde bu taşları yüzük olarak tercih etmiştir. Tarihteki önemli kişilere bakıldığında hep bu doğal taşlara sahip aksesuarlar kullandıklarını görürüz.

doğal taşlar kan grubu ilişkisi


A grubu
İkinci tip kan grubu daha sakin bireylerden oluşur. Birinci kan grubuna sahip bireyler zamanla evrimleşip farklı işlerle uğraşır ve farklı beceriler edindikçe başkalaşır. Bu kişiler artık daha ılımlı, insan ilişkileri daha kuvvetli, beraber işler yapabilen, grup çalışmasında rol olabilen bir hale evrilmiştir. İtaatkâr, iradeli, disiplinli, işinde titizliğe önem veren insanlar da bu gruba girer.

Dünya üzerinde çok fazla sayıda insan bu grupta yer alır. Genel olarak bu insanlara sarıdan maviye, yeşile çalan tondaki doğal taşlar önerilir: Yeşim taşı, zümrüt, safir… Bu doğal taşlardan yapılan yüzük, bilezik ve kolyeler kişilerin kan gruplarına daha uygun olduğu düşünülüyor.

B grubu

Üçüncü kan grubu olan B grubundakiler hem sarıdan turuncuya hem de sarıdan mavi ve yeşile kadar olan ton aralığında istediği renkteki taşları seçebilir. Bu iki grubun birleşimi olan gruba; zümrüt, safir, altın, mercan, jasper, ametist gibi taşlardan istedikleri bir taşların uygun olacağı düşünülür. Her iki gruba da ait ortak özellikleri bulunur.

AB grubu

Dördüncü kan grubu diğer üçünden de farklıdır daha yalın, arkadaşlığa, ilişkilere daha duygusal yaklaşan, romantik, duygulara önem veren bireylerdir. Ay taşı, akik, kuartz, zümrüt gibi taşlar bu kan grubu için tavsiye edilir.
 
Geri
Üst Alt