Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Zaten ayakta iken kaldırıyorsunuz diyor konudaÖyle mi yapıyormuşuz?
Peki ayaktayken öpüşüyorsak nolcak?
Ama beyefendicim ayaklarını da diyor konuda.Zaten ayakta iken kaldırıyorsunuz diyor konuda![]()
Romantizm benim neyimeÖpünce ayağını yerden keserim cümlesi ile eş orantılı bir mana çıkması lazım.. Sizi duygusalsız duygusuzlar sizi sizi jfkd
HahahaHerkes bir yerini kaldırıyor işte amaan
Öpüldüğün zaman anlarsın umarım... O an gerçekleşince yaz burayaHahahaBende anlamıyorum niye bir ayak kalkıyor
![]()
Haha bu hiçbir zaman gerçek olmıycak çünkü ben 5 yıl daha sevgili evlilik düşünmüyorumÖpüldüğün zaman anlarsın umarım... O an gerçekleşince yaz buraya![]()
40 yaşında mı gelin olacan? Evlenin evlenin .. Yazık günah torun isterler anne babalar .. En azında onlara bir kedi falan verin .. Kısmet kısmet nasip işler bunlar.. Bak elimizde kaldı bir oğlan @Supervisor bunu everecektik ben evlenmem diye tutturdu şimdi pipetle besleniyor .. İdare ediyoruz aramızda ..Haha bu hiçbir zaman gerçek olmıycak çünkü ben 5 yıl daha sevgili evlilik düşünmüyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.