İşte Bu Yüzden Saçını Kola ile Yıkamalısın

Katılım
3 yıl 5 ay 15 gün
Mesajlar
602
Tepkime puanı
275
Konum
Antalya
Cinsiyet
bPg20e

This image has an empty alt attribute; its file name is Washing-hair.jpg

Saçını kola ile yıkamanın büyük faydaları olabilir​

Sen tamamen güzel saçlarla dolu bir kafaya sahip olmayı hayal ediyorsun ama gerçekler biraz daha mı acımasız? Eğer cansız ve donuk saçların varsa içinde kola olan bir uygulama için okumaya devam etmelisin. Yalnız değilsin; birçok kadının hacimsiz ve mat saçları vardır. El birliğiyle saçlarımıza neler yaptığımızı düşünürsek bu o kadar da garip değil. Yaptığımız sık yıkama, boyama, düzleştirme ve kıvırma işlemlerinin saçlarımıza hiçbir faydası yok. Neyse ki, tümüyle fark yaratabilecek basit bir ürün var ve muhtemelen buzdolabında zaten bir şişe bulunduruyorsun.

Saçını kola ile yıkamak büyük bir fark yaratabilir. Öte yandan, bunu okuduktan sonra o kolayı içmek isteyip istemeyeceğinden şüpheliyiz

Kola​

Kolanın aslında birçok farklı şey için yararlı olduğunu biliyor muydun? Örneğin çaydanlıktaki kireci çözmek veya tuvaleti temizlemek için kullanabilirsin. Görünüşe göre bu popüler içecek o kadar kimyasal ki bir şeyleri temizleyebiliyor. Bunu kim bilebilirdi? Ayrıca, kolayı saçına (ya da çocuklarının saçına) yapışan sakızı çıkarmak için de kullanabilirsin. Bir kâseye kola doldur ve sakız yapışmış olan saç parçasını içine koy. Bir süre beklet ve sakızı çıkarmanın ne kadar kolay olduğunu gör.
 
  • Beğen
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 8 ay 4 gün
Mesajlar
25,266
Tepkime puanı
8,715
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
Kolayı pas söktürmek içinde kullanıyoruz asit işe yarıyor..
 
Geri
Üst Alt