Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼
Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul büyük şehir belediyesi ekremce ramazan etkinlikleri
İstanbul büyük şehir belediyesi ramazan etkinliklerine bir kadeh kaldırmadıgı kaldı başka ülkede yaşayamam .d sırf gönüllerini almak için yalandan rollere gerek yok chp degişmez kardeş
Siyaset yada dincilik yapmak için paylaşmadım başka ülkede harbi yaşayamam .d ama bunlar başa geçsin bu ülkenin dini degerlerine saygısızlık yaparlar yobaz dedikleri bunlar kadar cahil degil. Saygı duyacaksın saygı alacaksın bunlar memleket yönetemez
Haklısın galiba eskiden sağcı solcu vardı sonra kürt türk oldu ayrım oldu şimdi kardeş olduğumuzu anladık. Bu seferde dini konuda sol din sağ din çıkardılar bu video birşey değil daha farklı garip videolarda var.
Ne alaka be ben çok yorum yapan birisi değilim. Son zamanda boştayım rahatladım yeni yeni yorumlara katılmaya başladım. Aklıma gelmez benim siyaset din böyle konularda sadece video bana öyle anımsattı
Genel forum sitesi olarak yayın yapan forummeskeni.com sitesi' kişisel şahıs kuruluşu olup hiç bir haber yayın organına hizmet etmemektedir.
Genel Forum Forummeskeni sitesi, sizlere daha iyi deneyim, sunmak için çerezleri kullanır. Forum sitesi'ni kullanarak bu çerezleri, kabul etmiş olursunuz.