Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

İslamcı Geçinip İslamın Yasakladığı Her Türlü Pisliği Yapmak

Böyleleri forum ortamlarında çok var.. Adamın dilinden din düşmez ama dolandırıcılıktan vatan millet düşmanlığına her türlü pisliğinde altından çıkar..

Münafıklık alametleri işte.. Kendini aydın diye pazarlar ama en yobaz olan aslında kendisidir.

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
mesela ben dimi :haha: dini kuralların alayını söylerim ama uymam :D iyide hocam şimdi şöyle düşün... ramaazanda içki içiyorsun bişi olmaz diyorsun.. ramazanda içki içiyor ama günah olduğunu biliyor.. yani bilinç farkı var... türkiyenin müslüman oranıyla namaz oranıda uymuyor mesela... ben senin dediğini anladım.. haklı bir başlık atmışsın çok var öyle .. ama tam olarakda öyle değil :D seninde benim dediğimi anlaman lazım mesela :D

Kerem

Kız & Erkek Babası
Web sitesi
www.forumsever.com
Memleket
Isparta
Medeni Hal
Bir hikaye vardı tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadar yazatım. Müslüman bir heyet (sanırım Türk) müslüman olmayan bir ülkeden ürün almaya gitmişler, işte ürünlerin anlaşmasını yaparken nerde hileli, sağlam olmayan ucuz mal varsa onu seçmişler. Neyse pazarlık bitmiş bizim müslümanlar akşam yemeğe davetliler tabi, yemeklerden ve içeceklerden haram olanları almayıp bunlar haram biz bunları yemeyiz içmeyiz demişler :) Adamlar haklı olarak sormuş tabi, peki aldığınız ürünler ile insanları kandırmanız haram değil mi diye :)

Maalesef dinimizi bile kendimize göre şekillendirmeye çalışıyorum, haramda belli helalde ve doğruda yanlışta. İşimize geldiği gibi olmamalı.

mesela ben dimi :haha: dini kuralların alayını söylerim ama uymam :D iyide hocam şimdi şöyle düşün... ramaazanda içki içiyorsun bişi olmaz diyorsun.. ramazanda içki içiyor ama günah olduğunu biliyor.. yani bilinç farkı var... türkiyenin müslüman oranıyla namaz oranıda uymuyor mesela... ben senin dediğini anladım.. haklı bir başlık atmışsın çok var öyle .. ama tam olarakda öyle değil :D seninde benim dediğimi anlaman lazım mesela :D
Yok be ne seni sen iyisin :D
Sen sevdiğimiz bir kardeşimizsin
Allah demiyor mu kimse kimseye zorlama yapamaz..
Herkesin günahıda sevabı da kendinedir..

Din istismar yapmayan herkese saygım sonsuzdur..

Bu tip insanlar bir de harem kurarlar cariye mürit ederler ahshdjdks
Her yeri özgürlük adalet laflarıyla doldururlar ama bundna en nasipsiz olanda kendileridi… Bilmem belki de kendi sahip olamadıkları nitelikleri yazıp duruyorlar bir çeşit psikolojik saptırma :)

Türkiyedeki kavga tam olarak şu İslamcılar Müslümanlara karşı..
Daha doğrusu İslamcılar İslam’a karşı..

cı cu olunca istismara başlıyorsun.. Temiz saf sade iddolojiler ile kirlenmemiş militanlaşmamış o güzel insanları seviyorum ben :)

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Yok be ne seni sen iyisin :D
Sen sevdiğimiz bir kardeşimizsin
Allah demiyor mu kimse kimseye zorlama yapamaz..
Herkesin günahıda sevabı da kendinedir..

Din istismar yapmayan herkese saygım sonsuzdur..

Bu tip insanlar bir de harem kurarlar cariye mürit ederler ahshdjdks
Her yeri özgürlük adalet laflarıyla doldururlar ama bundna en nasipsiz olanda kendileridi… Bilmem belki de kendi sahip olamadıkları nitelikleri yazıp duruyorlar bir çeşit psikolojik saptırma :)
haa o başka o cariyesi olan padişahlar kendi harem kurduğu çöplük yuvalarında var.. dışarıdan seyirci isterler kendi gibi düşünen pislik insanları isterler... içlerine girince o seyircilerr fikir ayrılıklarına düşünce ben özgürüm istediğimi derim derler... oysaki aynı fikirleri savunuyorlardı.. ama işte cariyeler benim ben etkiliycem der mal oğlu mal :D :haha: o değilde cariyeleride mal.. bence 4'ü geçmiş 7 karısı falan var ... müslümanın... neyse konuşmuycam ucunu başka yerlere değdircem yoksa :D adasdas tövbe ya

haa o başka o cariyesi olan padişahlar kendi harem kurduğu çöplük yuvalarında var.. dışarıdan seyirci isterler kendi gibi düşünen pislik insanları isterler... içlerine girince o seyircilerr fikir ayrılıklarına düşünce ben özgürüm istediğimi derim derler... oysaki aynı fikirleri savunuyorlardı.. ama işte cariyeler benim ben etkiliycem der mal oğlu mal :D :haha: o değilde cariyeleride mal.. bence 4'ü geçmiş 7 karısı falan var ... müslümanın... neyse konuşmuycam ucunu başka yerlere değdircem yoksa :D adasdas tövbe ya
Hadi o devirde onlar var da bugün aydın geçinip bunları savunanlara ne demeli :D

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
İsim
Napıcan
Memleket
Burdur
Meslek
Eğitimci
Hocaları sürün memleketten sadece imamlar kalsın.