Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İlkiz

Charismax

EsoEs
Senelerdir beraberiz .. Yaş olarak kimisine göre 26 yaşında kimisine göre 30 lu yaşlarda kimisine göre 40 + yaşlarda.. Ama bunu kendisi öyle hissettiriyor .. Gerek yorumları kafa yapısından gerek forumlara girdiği bilgilerden.. Herkes bir şeyler diyor ama ilkiz kendi sakladığınca kendisine inanıyor.. Belki'de 5 yaşında? :D O tür şeylere takılmazsak vefa kavramı forumlarda kendisinde var.. Çünkü dikkat ettiğim başka yerlerde olsada ne yorum yapıyor ne tepki veriyor ama bizimle iken gayet rahat diye düşünüyorum..

Üye değilim forumlara ama vaktim olursa yalana gerek yok bazen göz atıyorum.Öncesinden de kapanan forumlarımız dahil görüldüğü üzere zamanım oldukça buradayım.

Kendimi burada rahat hissediyorum.Forum sahipleri @Destina ve @Charismax kardeşimi seviyorum bunu mektup gibi anlatmama gerek yok. İyi ki bu forum var iyi ki buradayım… :ask:

Kendisi hakkında pek bilgim yok kimdir necidir bilmiyorum. Forumda gördüğüm bildiğim kadarıyla kimseye karışmayan kendi halinde takılan bir hanımefendi. Foruma emekleri yok sayılamaz

Yıllardır tanırım çizgisini hiç bozmadı, bi yanlışınıda görmedim hiç. Kendi halinde takılır ailece severiz kendisini. :*:

Yıllardır tanırım çizgisini hiç bozmadı, bi yanlışınıda görmedim hiç. Kendi halinde takılır ailece severiz kendisini. :*:
Biz seviyoz ama o bize güvenmiyor :( İletişimde sıkıntı yaşadık kaç kere hiç oralı bile değil :gun:

Duru benim için çok ayrı yerde o şekilde kalacak yolun hep açık olsun güzellikler senin olsun ☺️

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt