Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Bizim ülkemizde hiçbir yetenek ve başarı cezasız kalmıyor ama avrupa seni havada kapıyor benimkide o hesap. Grafik alanında baya yol kat ettim. Türkiye sınırları içerisinde kalmamak en güzeli. Tabii hem işten anlayıp hemde çok iyi dil bilmek baya avantaj sağlıyor. 2 gündür hiç bakmadığım maile ne teklifler gelmiş. Ama benim yapmaya hevesim kaldımı soran yok. Bazen bu iş bile yoruyor beni keşke en basiti olan avatar, rank, logo vb şeylerde kalıp buralarda yapsaydım daha zorlarını öğrenmeseydim diyorum. Dışardan bakana kolay geliyor ama her işin zorluğu oluyor ya. Parası çok iyi olsada bazen hiç gözünde olmuyor.Vay anasını yaşlanmışım ya emekli olmam lazım.
Bizim ülkemizde hiçbir yetenek ve başarı cezasız kalmıyor ama avrupa seni havada kapıyor benimkide o hesap. Grafik alanında baya yol kat ettim. Türkiye sınırları içerisinde kalmamak en güzeli. Tabii hem işten anlayıp hemde çok iyi dil bilmek baya avantaj sağlıyor. 2 gündür hiç bakmadığım maile ne teklifler gelmiş. Ama benim yapmaya hevesim kaldımı soran yok. Bazen bu iş bile yoruyor beni keşke en basiti olan avatar, rank, logo vb şeylerde kalıp buralarda yapsaydım daha zorlarını öğrenmeseydim diyorum. Dışardan bakana kolay geliyor ama her işin zorluğu oluyor ya. Parası çok iyi olsada bazen hiç gözünde olmuyor.
Vay anasını yaşlanmışım ya emekli olmam lazım.