Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
[USER=29]@R5[/USER] ve [USER=1]@Charismax[/USER] ben kimseyi ayırmam. O yüzden ikinizide uyarıyorum, saçma sapan muhabbetler döndürmeyin. Bende neyin ne olduğunu biliyorum ama diretmiyorum. İnsanlar dönek dün söylediklerine bugün söylemedim diyenlerle dolu. O yüzden o kişi öyle demiş, yok dememiş bunun tartışmasına girmeyin. Hele ki sırf kaostan beslenip gün yüzüne çıkanları hiç zikretmeyin. Sırf sen bak eşini savunuyor deme diye söylemiyorum. Yoksa kendi forumumda banlanan adamımı bilmeyecem.Daha fazla uzatmayın bu konuyu.
[USER=29]@R5[/USER] ve [USER=1]@Charismax[/USER] ben kimseyi ayırmam. O yüzden ikinizide uyarıyorum, saçma sapan muhabbetler döndürmeyin. Bende neyin ne olduğunu biliyorum ama diretmiyorum. İnsanlar dönek dün söylediklerine bugün söylemedim diyenlerle dolu. O yüzden o kişi öyle demiş, yok dememiş bunun tartışmasına girmeyin. Hele ki sırf kaostan beslenip gün yüzüne çıkanları hiç zikretmeyin. Sırf sen bak eşini savunuyor deme diye söylemiyorum. Yoksa kendi forumumda banlanan adamımı bilmeyecem.
Daha fazla uzatmayın bu konuyu.