Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Saçmalama ya ben Gülümseye forum meskeni İçin bir kere bile konuşmadım. Konuşmadım çünkü bir kez bile orada banlanmadım. O painin forumu için, orada da haklı olarak banladılar o yüzden dönmek istedim. Özür konum bile var.. Başka haklı olarak banlandığım bir yer yok. O da eleştirilerim için değil, farklı bir platformda konu açmıştım o forumla ilgili..Myonez olayı da şu, Selly diye bir üye vardı forum meskeninde onla myonez bana taktılar ben şikayet ettim ikisini de senden banlamanı bekledim onları . Sen istiyorsan sen banla dedin ben de banlamadım. Sonra foruma küsüp modluğu bırakıp gittim olay bundan ibaret…Sen her şeyi çorba etmişsin kusura bakma.. Hafızan sıfır cidden..Cidden aç forumun kayıtlarına bak o kadar eminim iddiaya bile girerim..
Saçmalama ya ben Gülümseye forum meskeni İçin bir kere bile konuşmadım. Konuşmadım çünkü bir kez bile orada banlanmadım. O painin forumu için, orada da haklı olarak banladılar o yüzden dönmek istedim. Özür konum bile var.. Başka haklı olarak banlandığım bir yer yok. O da eleştirilerim için değil, farklı bir platformda konu açmıştım o forumla ilgili..
Myonez olayı da şu, Selly diye bir üye vardı forum meskeninde onla myonez bana taktılar ben şikayet ettim ikisini de senden banlamanı bekledim onları . Sen istiyorsan sen banla dedin ben de banlamadım. Sonra foruma küsüp modluğu bırakıp gittim olay bundan ibaret…
Sen her şeyi çorba etmişsin kusura bakma..
Hafızan sıfır cidden..
Cidden aç forumun kayıtlarına bak o kadar eminim iddiaya bile girerim..