Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Dostum ben onu Destina’nın alıntı yaptığını göstermek için attım. Dea Dia bana neden özgün yazmadın dediği için, bir cevap..Yapma yani reklam değil bu, ayrıca en sevmediğim FETÖ artığı, ağababası asalakların kurduğu bir sitenin reklamını yapacak halim yok ya.. Doğruluk yanlışlığı içn de değil yani agsshjskSana tavsiyem ahiretini seviyorsan zehiri akide şekeriyle birlikte veren o sitede yazılanlara itibar etme Sen halen benim hangi fikir de olduğumu neyi savunduğumu anlayamadıysan.. Bir şey demiyorum, bak Destina çok daha iyi anlıyor senden..Daha iyi biliyor..Karını örnek al…. Senle şimdiye kadar hiç tartışmaya girmememin sebebi daha neyi savunduğumdan neyi eleştirdiğimden habersizsin ahsjsksğs
Dostum ben onu Destina’nın alıntı yaptığını göstermek için attım. Dea Dia bana neden özgün yazmadın dediği için, bir cevap..
Yapma yani reklam değil bu, ayrıca en sevmediğim FETÖ artığı, ağababası asalakların kurduğu bir sitenin reklamını yapacak halim yok ya.. Doğruluk yanlışlığı içn de değil yani agsshjsk
Sana tavsiyem ahiretini seviyorsan zehiri akide şekeriyle birlikte veren o sitede yazılanlara itibar etme
Sen halen benim hangi fikir de olduğumu neyi savunduğumu anlayamadıysan..
Bir şey demiyorum, bak Destina çok daha iyi anlıyor senden..
Daha iyi biliyor..
Karını örnek al….
Senle şimdiye kadar hiç tartışmaya girmememin sebebi daha neyi savunduğumdan neyi eleştirdiğimden habersizsin ahsjsksğs