Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Bu site genel forum ötesinde bir mantıkla açıldı.. İleride görürsün zaten... Ama bazen insanı çıldırtıyorsun.. Konularında haksız olduğun durumlarda bile kendine göre haklı takılıyorsun.. Birde değerler yani insanların bazı değerleri vardır inanç ideolji falan uç noktalara basıyorsun.. Normalde yasak bu yasakları biz koymuyoruz bizim yasaklarımız forum içi düzen için.. Diğer kurallar ülkemizin kanun olarak belirlediği yasaklar.. Bir çok şey görmezlikten geliniyor uygulamıyor kimse ama iş ciddiye binip kavga çıksa sıkıntı.. Misal bak tek link paylaşımını ben serbest bıraktım burası forum olur öyle şeyler normal.. Ama paylaştığın linkler sonuç olarak başka sitede girilen konular.. Örnek veriyorum [USER=2]@Destina[/USER] ya sorularla islamiyet sitesinden link attın.. O attığın link doğru yada yanlış bir düşünce diyecek merci yok inanç meselesi bu o linkle olan bilgileride oranın üyesi oranın admini oranın bilir kişisi giriyor... Ben kendi fikrini yazan insanlardan yanayım başkasının fikrine katılsanda kendin olarak yaz.. Mesela o site gelip diyebilir.. Kardeşim kaldır benim linkimi kime sordun sen telif cart curt.. Hani diyoruz ya herkes kendi paylaşımından sorumlu diye .. Aslında öyle değil işte cuma günü malum burada bir işlem başlatacağım dedim başlattım e bilgilendirmede yapılıyor insanlara yani aslında işin özeti basitleştirdiğimiz şeyler başımıza bela olabilir.. Seni her yerde özgür bırakıyorlar senin yasaklanma banlanma sebebin insanları sıkmandan.. Valla ben senden küfür falan duymadım görmedim kaç senedir allah var.. Ama insanlara diretme şeklinde düşünceni dayatıyorsun.. Dur durağın yok sadece... Ne uğraşıcam lan banlarım deme hakkı site sahiplerinde vardır o'da mülk sahibi olduğu için.. Neyse uzun uzun yazıyorumda 3 4 gün sonra unutulacak.. Zaten malum konu için geldim dediğin olay herkesin malumu.. Millet içini döktü istesem kimseyi toplayamam biz hep diyoruz biz karı koca kendimize yeteriz gelenleride misafir ederiz diye .. Sana demek istediğim şey sakin ol laf üstünlüğü fikir düşünce üstünlüğü kazanacağım diye bunaltma insanları.. Diğer forumları bilmem ama meskende çok şikayet ediliyordun.. La ben seni sen benim moderatörüm ken banladım hatırlarsan ama sınırsız ban atmadım, sakin sakin.. Tamam serbest bırakıyoruz ama eşref eşşek saati olayı var bazen bizimde kontrolden çıktığımız zamanlar olacak .. Takıl takılda insanları bunaltma .. Yazık kimse sana bir'şey de demiyor alışmışlar ama bunalıyorlar..