Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Senin gibi yaptım konu tamamen başka mevzu iken; sen kendi meseleni 3 yıl geçmiş beni katarak dile getiriyorsun. Forum sahibi olunca bir halt olmuyor merak etme kendimi öyle görmüyorum. Senin kadar da takmıyorum, en çok takılmıyorum, umursamıyorum diyen sensin ama bi bak yazdıklarına ettiklerine o kadar takmışsın ki, alakasız yerde konular mod yapmadığıma geliyor. Ayrıca, sen benim yüzümden mod olduğun!! yerde gelip durmadan bana şikayet ediyordun. Sonra mesajları sildin mod olduğun için komple silemedin, yetkini aldılar. Ben sinirlenince bir şeyleri silen birine neden güveneyim. Arkadaş olmak başka ama o işler başka dedim. Seni hiç kandırmadım, hep açık açık istemiyorum dedim. Gelmiş sanki farklı bir şekilde yaklaşıp kullanmışım gibi davranıyorsun. Sana gel konu aç, duruma göre bakarız mı dedim? Emeğine konup sonra yapmadım mı? Forumda herkes gönüllü konu açıyor, kim olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın inkar etmedim. Durup durup emek şu bu diye aynı mevzuları ısıtıp ısıtıp önüme çıkarıyorsun.Bana isim verip senin arkadaşların şunlar diye çocukça şeyler söyleme, hiç biri benim arkadaşım falan değil. Yıllardır mod meselesi kabak tadı verdi. Emeğine sağlık, teşekkür ederim. Bak inkar etmiyorum, teşekkür de ettim. Yani bitsin bu konu, sıkıldım. Kırmak istemedikçe zorluyorsun.İyi geceler.
Senin gibi yaptım konu tamamen başka mevzu iken; sen kendi meseleni 3 yıl geçmiş beni katarak dile getiriyorsun. Forum sahibi olunca bir halt olmuyor merak etme kendimi öyle görmüyorum. Senin kadar da takmıyorum, en çok takılmıyorum, umursamıyorum diyen sensin ama bi bak yazdıklarına ettiklerine o kadar takmışsın ki, alakasız yerde konular mod yapmadığıma geliyor. Ayrıca, sen benim yüzümden mod olduğun!! yerde gelip durmadan bana şikayet ediyordun. Sonra mesajları sildin mod olduğun için komple silemedin, yetkini aldılar. Ben sinirlenince bir şeyleri silen birine neden güveneyim. Arkadaş olmak başka ama o işler başka dedim. Seni hiç kandırmadım, hep açık açık istemiyorum dedim. Gelmiş sanki farklı bir şekilde yaklaşıp kullanmışım gibi davranıyorsun. Sana gel konu aç, duruma göre bakarız mı dedim? Emeğine konup sonra yapmadım mı? Forumda herkes gönüllü konu açıyor, kim olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın inkar etmedim. Durup durup emek şu bu diye aynı mevzuları ısıtıp ısıtıp önüme çıkarıyorsun.
Bana isim verip senin arkadaşların şunlar diye çocukça şeyler söyleme, hiç biri benim arkadaşım falan değil. Yıllardır mod meselesi kabak tadı verdi. Emeğine sağlık, teşekkür ederim. Bak inkar etmiyorum, teşekkür de ettim. Yani bitsin bu konu, sıkıldım. Kırmak istemedikçe zorluyorsun.
İyi geceler.