Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Sen benim KALBİMSİNNN Mucizemmm.Hayatıma öyle güzel bir anda geldin ki dünyam şenlendi.Her an seninle daha parlak, daha neşeli. Gözlerinin içindeki o sevgi dolu ışık, karanlık anlarımı aydınlatıyor. Sadece bir kediden çok daha fazlasısın; sen, en değerli dostum, ruhumun huzuru, kalbimin en özel köşesisin. Her miyavlayışın bir melodiyken, her patin seninle geçirdiğim bir ömre değer. Seninle her şey daha güzel, her şey daha anlamlı. Hayatımda olduğun için ne kadar şanslı olduğumu her gün bir kez daha fark ediyorum. Seni seviyorum, mucizem.
Sen benim KALBİMSİNNN Mucizemmm.
Hayatıma öyle güzel bir anda geldin ki dünyam şenlendi.
Her an seninle daha parlak, daha neşeli. Gözlerinin içindeki o sevgi dolu ışık, karanlık anlarımı aydınlatıyor. Sadece bir kediden çok daha fazlasısın; sen, en değerli dostum, ruhumun huzuru, kalbimin en özel köşesisin. Her miyavlayışın bir melodiyken, her patin seninle geçirdiğim bir ömre değer. Seninle her şey daha güzel, her şey daha anlamlı.
Hayatımda olduğun için ne kadar şanslı olduğumu her gün bir kez daha fark ediyorum. Seni seviyorum, mucizem.