Susar. Yaş geçtikçe insanlara uzun uzun bişeyler Anlatasın gelmiyor mesela. Peki diyosun sensin diyosun susuyorsun. Bir yerden sonra haklıyken de susuyorsunHaklı insan susmaz onuda buraya ekleyelim
Bu insanlar arasında değişen bişi.. karakter meselesi.. ben haklıysam susmam kimsede durduramaz.. anlamıyor mu anlattığım şey haklılık payını aldıysa zorla anlatır anlamısını sağlar.. yada yapması gereken bir'şey ise yaptırırım.. Çünkü haklılık varsa önümde bir engel olmamış olur.. Yani ben susmamSusar. Yaş geçtikçe insanlara uzun uzun bişeyler Anlatasın gelmiyor mesela. Peki diyosun sensin diyosun susuyorsun. Bir yerden sonra haklıyken de susuyorsun
Şöyle düşün sen ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin fikrini değiştiremediğin gibi..
Ha ama ekliyim... boşver demek başka bir'şey bu yorgunluk falan değil.. ben kendi açımdan diyorumBu insanlar arasında değişen bişi.. karakter meselesi.. ben haklıysam susmam kimsede durduramaz.. anlamıyor mu anlattığım şey haklılık payını aldıysa zorla anlatır anlamısını sağlar.. yada yapması gereken bir'şey ise yaptırırım.. Çünkü haklılık varsa önümde bir engel olmamış olur.. Yani ben susmam