Süper fellah köfte demi çokkk severim bizde çok yaparız afiyet olsunTeyzoşumun ellerine sağlık.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Süper fellah köfte demi çokkk severim bizde çok yaparız afiyet olsunTeyzoşumun ellerine sağlık.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Nasıl tatlı yaAğzını yediğim.
![]()
Fiona bana girdi görünen tek 70 lik giren 2 70 lik oldu..Bir fiona içine alır
Bir fiona içine kanına işler
Paralar @Tupac dan hediye
Lan aklıma gelmişken bizim metin abiye attım bu resimi o da viski yapacaktı göl kenarın da .. O para görseli idda avcıları için bir espiri onu ona atınca hazır bende anlık o an foruma da attım yoksa görgüsüzlük falan değil.. Benim alkol kafam da olanlar bu espiriyi az çok anlamıştır.. Zaten saysan ne kadar var ki? Altı üstü bir paket makarna parasıFiona bana girdi görünen tek 70 lik giren 2 70 lik oldu..
Vampir misin lan.. Kremle mi geziyon gündüzleri o ne beyazlık öyle.. Yoksa sen kar beyaz rus musun?
Bazıları ölü gibisin diyor, vampir olduğum sır ifşa etme uluorta. Rus değilim ama Azərbaycanlı olunca otomatik ruscamız oluyor sayılır mı? ;dVampir misin lan.. Kremle mi geziyon gündüzleri o ne beyazlık öyle.. Yoksa sen kar beyaz rus musun?
Millet dişi vampir var burda.. Şah damarlarınızı koruyun!
Yok o sayılmaz genetik karması lazım jfldödBazıları ölü gibisin diyor, vampir olduğum sır ifşa etme uluorta. Rus değilim ama Azərbaycanlı olunca otomatik ruscamız oluyor sayılır mı? ;d