Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Forumtagram açılış metni

Charismax

Fastcore
Merhaba saygı değer ForumTagram' Site arkadaşlarım..

Bu açılış metni içinde kurallara istinaden'de bazı değineceğim kısımlar olacak.. Forum olarak takılmayı seven uzun zaman hayatlarının bir bölümünü forum sitelerinde geçirmiş arkadaşlarımızı'da ilgilendiriyor.. Diğer zaman öldürmek için forum sitemizde takılan kişiler belki pek anlamaya'bilir.. Zamanla bu yazının değerini ileri tarihli sene içerisinde anlayacaktır..

ForumOkulu ( ikinci el yaptık düşmüştür alın domaini bence )
ForumMeskeni
ForumNesli

Bu yukarıda isimleri geçen site isimleri bize aittir.. Yayın hayatına @Destina ile beraber düşünüp kanaat getirip son verdik ..

Gerek xenforo gerek vbulletin alt yapısı bizim için sürüm yapı isimlerinden ibarettir.. vBulletin eskimiş sürümü ile çok zaman kaybı yaşattı bize' yenileme uyarlama olarak uğraşamadık.. Xenforo ise xenforo 3 sürüm ile eski Xenforo 2 sürümünü alt edeceğinden güncellenemez bir duruma gelecek bizde mantık olarak maliyet hesabı yaparak son verdik yayınına..

Zaten bireysel bir siteyiz.. Kapanmayacak dediğimiz sitenin ömrü en az 5 yıl sürmüştür sallanarak duraksayarak'da olsa ilerledi bir şekilde.. Uzun vadeli oluşunu site aktif iken söylemiştim 5 yıl'da dün'den sonra'ki bu'gün değil koca 5 yıl ..

Şimdi mevcut bu site Tekrardan XENFORO alt yapısına sahiptir.. Bütün sistemlerin görüntüsü mevcut sistemde düzenlene biliroluşuda bize bir avantajdır.. Bu site yani ForumTagram.Com site ömrü kurulumundan önce en az 10 yıllık bir plan proje ile açılmıştır.. Mybb olarak kararlaştırdığımız forumtagram alan adlı sitemizi yeniden sıfır sürüm ile xenforo olarak yayına geçirdik..

ForumTagram forum sitesi eski forumların olduğu zamanda'ki kurallarca işletilecektir.. Yani ister sıkılın ister rahatlayın site yönetimi olarak kurallar ne ise o uygulanacaktır tarafsız olarak..

Öncelikle bize ve sizlere hayırlı olsun diyorum..

Kurallara gelince' elbetteki standart kurallar geçerlidir' Lakin' her konu sahibi her mesaj sahibi kendi yazdıklarından ve paylaşımlarından sorumlu olacaktır.. Üyeleri takip etmeyeceğiz.. Yönetim kadrosu oluştuğunda kurallar dışında kendi kafalarına göre hareket edemeyeceklerdir..
Her ne kadar bireysel aile yapısını benimseyen bir forum sitesi olsak'da bizde kafamıza göre gözünün üstünde kaşın var yaklaşımıyla davranmayacağız..

Standart kurallar geçerlidir.. Lakin asıl kurallarımız olayların vuku' bulmasıyla tedbiren olacaktır.. Kural koyma yetkisi MÜLK SAHİBİ tarafından belirlenir.. Kuralı koyanlarında kurallara uyması mecburidir.. Kim olursa olsun uzaklaştırılması gereken kişiler uzaklaştırılır..

Gelelim laf sokma sanatının icrasına ..

Oyunlarda klasik bir laf sokma durumu söz konusu bu yeni bir'şey değil ezelden beri vardır.. Falanca kişi bana şunu yazdı kaldırır mısın?
Bu beni ima ediyor kaldırır mısın?

Gibi isteklerde bulunmayınız.. İsminiz geçiyorsa kaldırılır isminiz geçmiyorsa yazan kişi kim ise onunla özelde görüşün aranızda halledin .. Çok bir özel durumu kapsayan bir'şey yoksa bizimde yapacak bir'şeyimiz yoktur burada.. Lafı yiyen laf atana cevap veremiyorsa üslubunca zaten forumcu olarak takılmasın' bunu eski takım arkadaşlarıma söylüyorum..
Yeni köyden indim şehire masumları için değil onları gözetiriz..

Kurallar açısından sinyal verdim yukarıda gerisi sizin hayal' gücünüze kalmış..

Ekstra olarak resim yükleme deposunu açmasam bile Forumtagram Forum ismi günümüzün grafik sitelerine istinaden atıf biçimindedir.. Bunu çok fazla detaylandırmaya gerek duymuyorum' Olaylar gelişmeler yani VUKU' bulacak pratik uygulamalara göre site kendi yönünü belirleyecektir..

Sitemizin kategori bölümleri dallı budaklı uzun olacaktır.. Genel forum kapsamasını bu forumda hissedeceksiniz.. Bir çok bölümü eski ve güncel alanları göreceksiniz ..

Çok forum açarak farklı içerik sağlama aktarma ve barındırma şeklinde zaman kaybı oluyor.. Bir site adında bunları toplamak mümkün gibi gözükmesede sonuç olarak mümkün kıldık ve forumu açtık..

Hayırlı Uğurlu Olsun ..

Bize değil foruma gelin Forumtagram.com geniş bir görüş alanına sahiptir.. Bazı hassas kurallar özel başlıkla duyuru alanından duyurulacaktır..

İyi Günler...

Genel forum olarak ilk Xenforo altyapısını kullanan bizdik. Herkesede tavsiye ettik ve dedik eninde sonunda vb'ciler Xenforo'ya geçecek diye, nitekimde öyle oldu, geçişler başladı. Bende 5 yılı aşkındır severek kullandığımdan dolayı benim için vazgeçilmezdir. Heves ettiğim herşeyi denerim içimde kalacağına. Bu yüzden diğer farklı altyapısına sahip siteleri denedik gerek vBulletin olsun, gerek Mybb olsun. En iyisi tabii ki XenForo'dur. Diğerlerini her şekilde yaptık kullandık. Mercedes varken tofaşa binmek gibi :D çöpü kaldır at neden uğraşırsın ki, heves işte. Tofaş aşkı olanlarda hâlâ vBulletinde kaldı tabii. :p

Forumtagram olarak tekrar yayın hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı olsun, başarılar. Önceki forumların kapanması kötü olmuş ama konularımızın, mesajlarımızın hepsi gitti o zaman..

Geri
Üst Alt