Bu konuda ben de birkaç şey paylaşmak istiyorum. Ben Okyanus’un Kalbi’nib eskiden forumunda bulunmuşum ama hatırlamıyordum. Forum El’e üye olunca bir mesaj konusu oldu orada tanıştık. Çok sevdiğim birisiydi cidden, ben de farklı bir yeri vardı. 7-8 yıllık forum hayatımda Dea Dia ile OkyanusKalbi’ne bir dostluk hissettim. Şu an aramız kötü ve düzelemez bir şekilde olsa da halen onun için içimden üzülüyorum. Yani affedemem ancak keşke benim kalbimi kırmasaydı. Çünkü ben dostum derken çok samimiydim.
Forum El’de takılırken Sürmenaj ile de tanıştım. Genelde şarkı üzerine sohbet ettik. Sonra forumları bıraktım. Forum adasında mod olmam da sırf Dea Dia ve Leydihan’ın bana karşı tavırları yüzündendi onlara inat olsun diye Forumel’deki.. Önce trendforuma başvurmuştum, baktım orads bir yanardönerlik var. Kojiro denen karakteri problemli arkadaş provakasyon yapmıştı. Forumel güzel takıldığımız bir yerdi. Ama samimiyetle
yokmuş sonradan anladım. Benim kırılgan bir dönemimdi. Bir yandan arkadaşımmış gibi güzel sohbetler, diğer yandan samimiyet yok güven yok. Kötü bir olayım olmadı ama o forumda emeğimin karşılığını görmediğimi düşünüyorum. Vermediğim samimiyeti göremedim. Sonra Dea Dia’nın tavrını çözdüm. Yine malum ismini anmak istemediğim şahıs. Ben herkesi araştırmam ben samimiyete bakarım.
Forum kalbine gelirsek,
Bana çok büyük haksızlık yapıldı o forumda. Bunu da asla kabul edemiyorum. Kendimi çok aldatılmış gibi hissettim. Leydihan nickini dahi yazıp kirletmeyeceğim bir şahsa saçma sapan bir zaafı oldu o forumda. Dün sinsi demiştin o adama, bunu konuşmuştuk senle, sonra gittin can ciper oldun. Bunla beni kotu edende sen degıl mısın ya forumadasında takılırken sureklı benı doldurmadın mı, -bu şahıs hiçbir zaman sevmedim, ancak aram da kötü değildi hatta üye sözlük bile açmıştım çok önemsediğim sohbet ettiğim birisi değil- orada çok guzel bır degılde ama severek uye olmustum. Sonra bunu ne ara teknık admının yaptın? Sen bu kişiyle ilgili bana skypeta neler neler anlattın2021-2022 de. Sonra ne ara can ciğer oldun?
Forum teknik işi için yaptığını düşündüm ama seni düşünen sana değer veren sana abla diyen benim gibi birini uyduruk şeylerle silerken utanmadan neler yazdın orada. Ben sizin gibi tepeden mod olmadım orada, 3000 konuya yakın konu açtım emek verdim. Konu başlığından tut.. Ben sadece destek olmak için yaptım. Başkasıyla olan problemin beni ilgilendirmez ama, bana büyük haksızlık yaptın Okyanus Kalbi..
İki admin panelşne girip merak ettiğim için baktım. Çok bildiğim şeyler de iki nick değiştirdim. Bunu büyüttü ettiler olay çıkarttılar durduk yere. O karaktersizler umurumda değil, ama sen benimle saatler sohbet etmiş biri olarak Okyanus Kalbi, benim yanımda durman gerekirdi. Ya da sevmiyorsan benle muhatap olmayacaktın. Ben forumlarda bundan nefret ediyorum dost görünmeyeceksin o zaman.
Forum gerçekte de sürekli Canan diye bir arkadaş, onu eleştirip dururdu. Ancak forum içinde iyi anlaşırdı. Ben sevmediğim insana sevmedim diyorum. Hiçbir zaman sansür uygulamıyorum.
Arthur denilen kişiyi hiçbir zaman sevdiğim birisi değildi. Yalakalık ve basitlik dışında bir espirisi olmayan ezik bir karakter.. Uzun bir aohbetim hiçbir zaman olmadı. İşin ilginç taragı okyanus kalbi onu da skype da bana çok eleştirirdi. Hem de öyle böyle değil. Sonra tutup forum kurmuş birlikte.. Konularımın üzerine yatmanızı geçtim mesajı bile üzerine geçirmişsin. Al hepsi senin olsun cidden..
Açıkçası şu son olaya kadar ben de aynı kişi olduklarını bilmiyordum. Dikkatli biriyimdir, ancak fark edemedim bunu.. Ekimde fark ettim. Şimdi geriye bakınca bazı şeyleri daha iyi fark edebiliyorum.
Sadece Sürmenaj değil, o forumda Bean diye bir üye, bence o da Leydihan. Benle de güya olay terk etti. Başkalarına yapıyorsun bu oyunları hadi, bana yapmana gerek yoktu. İngiliz sevgilisiydi o da, büyük ihtimalle bu malum şahsı kıskandırmak için yaptı. Sen bu nickini yazmayacağım insanu nedne büyüttün gözünde bu kadar. Her şey bir forum için mi cidden.
Çünkü 3 yıl sonra forumlara dönüp takıldıysam eski sohbetlerimizi özlediğimdendi. Sonra forum kalbinde, sürekli Dea Dia’yı kötülüyordun. Ben kimsenin lafıyla kimseye kötü demem. Benim dostlukta arkadaşlıkta ölçülerim farklıdır.
Leydihan ile bir sohbetimizde Tuğçe ismi geçmişti. Tuğçe güzel isim filan demişti, kendi ismiymiş. İsmin ne olursa olsun, ben modluk adminlik forum mevzusunda değilim, bana haksızlık yaptın, duygusal istismar..
Forumuna geri döndüm bu banlanmadan önce, belki hatasını anlamıştır bir özür diler diye.. Sen bana neler yazdın orada.. Halen aklı bu malum ismini bile anmak istemediğim şahısta. Ya sen ne kadar kendine güvenmiyorsun. Nedir bu Allah aşkına..? Bunların elinde kendini niye oyuncak ettin? Hiç beklemezdim senden. Duygusal bir durumun varsa bilemeyeceğim de.. Beni kullandın. Ben seni sohbetini gerçekten seviyordum ama..
Gerçek karakterini bilseydim, inan uzak dururdum. Yani her şeye okey ama, benim dostluğumu kime tercih ettin. Yaşadıkların müstahak.. Hatırlarsan seni de uyarmıştım Şubat gibi.. Sevmediğim insanların düşmanlıklarına üzülmem. Ama sen büyük hayal kırıklığısın Okyanus kalbi. O Bean oyunun da çok saçma bana yaptığın.. Ne amaçladın orada onu da anlamıyorum.
Seni hiç affedemiyorum. Bu mevzular yukarıda bahsedilen çok önemli değil aslında, bana yaptığın çok kötüydü. Çünkü ben sana iyilikten bir şey yapmadım.
Seni buralarda eleştiren kimse de senden daha masum değil, ama sen kendi özüne ihanet ettin. Benim ilk tanıdığım insanla alakan yok. Forumunla umarım başarılı olursun. Çünkü bir forum sahibi olmak için yaptıkların akıl alır gibi değil..
Herkesi bu derece manipüle edebilmen ki -buna ben bile dahilim- gerçekten çok ilginç.. Her şey mi sahteydi yani cidden o kadar sohbetimiz.. Skype sohbetlerimizi yayınlamakla tehdit ettin beni ya..
Yayınlayınca ne olacaksa?
Ben hiçbir zaman koz biriktirmedim sana karşı, çünkü arkadaşımdın. Ama senin şu yaptıkların akıl alır gibi değil.
Kendisini çok iyi tanıdığım için bu söyleyim
Sadece Sürmenaj değil.
Bana sorarsanız o forumdaki Sude, Bean, Nemo Personne, Sürmenaj, Vandetta ve Okyanus Kalbi aynı kişi.. Hepsi içinde tonla delil de sıralarım ama gerek yok. Bak ben sadece yüreğine koy elini onu istiyorum vicdanın rahat mı?
Aslında seni çok iyi anlıyorum ama affedemiyorum bazı şeyleri..
Forumlarda kimseyi takmam da üzülmem de ama sen beni gerçekten kırdın, üzdün.. Gerçekten dostluğumuza arkadaşlığımıza inanmıştım ki..
Okyanus Kalbine çok kırgınım gerçekten, beni sevdiğine inanmıştım.