Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Forumda namuslu dışarı başka mecralar da na'amuslu

Charismax

EsoEs
Ma aile yada na lı bişi vardı onun gibi neyse..

Geçen buralarda gezmiyorum başka yerlerden irtibat sağlıyorum burada evli çocuklular diğer sosyal medyalarda bekarım diyip numara atıyorlar..

Test etmesi çok kolay naber nasılsın tanışalım mı? ( Çok çocukca eski bir numara ) diyorsun..
Olur ama burda değil diye telefon numarasını atıyor :D

Bunların isimleri genelde TUĞÇE - sinem - simge oluyor..
Sağ olun var olun ..

Unutmayın ki insanların büyük çoğunluğu bu gibi platformlar da oldukları gibi değil, olmak istedikleri hayal dünyalarında ki insan gibi davranır.

Unutmayın ki insanların büyük çoğunluğu bu gibi platformlar da oldukları gibi değil, olmak istedikleri hayal dünyalarında ki insan gibi davranır.
Biri vardı uzak düşman baktım önerilerde çıkıyor bende yan hesap açıp gmail eşleşmesi yapıyordum.. Lan dedim bir selam atayım şuna zaten huyunu suyunu biliyorum .. Kadın düştü hazır bekliyor muş sanki bir erkek buna mesaj atsada hemen akşam bir yerlere gitsek yiyişsek falan diye.. Forumlara bakıyorum takılmasına alakası yok.. Azgınlığını sosyal medyalarda sanal seks ile söndürüp reel ilede taçlandırıyor muş meğersem

Biri vardı uzak düşman baktım önerilerde çıkıyor bende yan hesap açıp gmail eşleşmesi yapıyordum.. Lan dedim bir selam atayım şuna zaten huyunu suyunu biliyorum .. Kadın düştü hazır bekliyor muş sanki bir erkek buna mesaj atsada hemen akşam bir yerlere gitsek yiyişsek falan diye.. Forumlara bakıyorum takılmasına alakası yok.. Azgınlığını sosyal medyalarda sanal seks ile söndürüp reel ilede taçlandırıyor muş meğersem
Ben evli olduğunu saklayan insanlar gördüm bu ortamlarda. Daha neler neler gördüm de oruç oruç bosverelim :))

Ben evli olduğunu saklayan insanlar gördüm bu ortamlarda. Daha neler neler gördüm de oruç oruç bosverelim :))
E şuan bile aramızda var zaten zamanında ses ettik ar' kelimesi lügatlarında yoktu bizde muhattap kestik .. Bazen kullanıyoruz işe yarıyorlar

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt