Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Foruma Uygun Olmayan Üye - Ban Gerekçesi

Charismax

EsoEs
20 yıllık bir sitenin ban açıklaması .. Ne demek istedi acaba

ForumTAGRAM sen nelere kadirsin herkesi kudurttun be.

Durun! Daha yeni başlıyoruz.
aksndkdnfrıns

Ben yine konunun asıl açılma sebebine Fransız kaldım sanırım ama neyse… Huylanmamış gibi yorumumu yazıp geçeyim.

“Seni sevmiyoruz/istemiyoruz” denilmesi gerekirken kullanılmış gerekçedir muhtemelen. Eh sevmek ve istemek zorunda da değiller zaten.

@Destina başka bağlantılı konularda açıkladığım için burası fransa memleketi oldu sen bir ingiltereli olarak durumu açıkla balım..

@Charismax r10'dan banlanmış sebep yok tek yazan şey ''Foruma uygun olmayan üye''. :D asıl banlanma sebebine geleceğim. :D

Yahu arkadaş devlet memuru gibi işlem yapıyorlar siteye alırken yok TC yok bilmem ne ama banlarken gerekçe yok. Ne hakla banlıyorsun? ana bacımı sövmüş, dolandırıcılık mı yapmış nedir yani?

Sadece Forumtagram site tanıtımı yapıldı, herkesin orada tanıtım yaptığı gibi ve konu kaldırıldı gerekçe Forumtagram webmaster sitesidir. Genel forum sitesi değilmiş, onur duyduk teşekkür ederiz kendilerine rakip gördükleri için. :cl:

Beyin ölümü gerçekleşmiş kişilerin bu denli büyük forumlar yönetmesi akıl alır gibi değil, haksızlık ve adaletsizlik sadece reel'de değil sanalda da haddinden fazla var maalesef. Genel forum ve webmaster forumunu ayıramayanlardan çok bir şey beklememek lazım. :D

En başında hiç önermemiştim orayı gitme üye olma dedim boşuna dememişim. :D her zaman gereksiz gördüğüm bir yerdi hepte öyle olacak.

@Charismax r10'dan banlanmış sebep yok tek yazan şey ''Foruma uygun olmayan üye''. :D asıl banlanma sebebine geleceğim. :D

Yahu arkadaş devlet memuru gibi işlem yapıyorlar siteye alırken yok TC yok bilmem ne ama banlarken gerekçe yok. Ne hakla banlıyorsun? ana bacımı sövmüş, dolandırıcılık mı yapmış nedir yani?

Sadece Forumtagram site tanıtımı yapıldı, herkesin orada tanıtım yaptığı gibi ve konu kaldırıldı gerekçe Forumtagram webmaster sitesidir. Genel forum sitesi değilmiş, onur duyduk teşekkür ederiz kendilerine rakip gördükleri için. :cl:

Beyin ölümü gerçekleşmiş kişilerin bu denli büyük forumlar yönetmesi akıl alır gibi değil, haksızlık ve adaletsizlik sadece reel'de değil sanalda da haddinden fazla var maalesef. Genel forum ve webmaster forumunu ayıramayanlardan çok bir şey beklememek lazım. :D

En başında hiç önermemiştim orayı gitme üye olma dedim boşuna dememişim. :D her zaman gereksiz gördüğüm bir yerdi hepte öyle olacak.
O nasıl bir saçmalık yahu :D lkdskldfd kimlik onaylı selfie istediği günden beri hesabım askıda bekliyor. Bilmem kaç kere hack yemiş foruma da bir zahmet kimliğim elimde selfie çekip yollamayayım. Yıl olmuş 2025 r10 mu kaldı? :D

O nasıl bir saçmalık yahu :D lkdskldfd kimlik onaylı selfie istediği günden beri hesabım askıda bekliyor. Bilmem kaç kere hack yemiş foruma da bir zahmet kimliğim elimde selfie çekip yollamayayım. Yıl olmuş 2025 r10 mu kaldı? :D
Ahahahaha komedi ya. :D :nah: yapıp bi selfie ataydın be. :D

devlet memuru gibi işlem yapıyorlar siteye alırken yok TC yok bilmem ne ama banlarken gerekçe yok. Ne hakla banlıyorsun? ana bacımı sövmüş, dolandırıcılık mı yapmış nedir yani?
+99

Şu son kısımda dediklerini kaç kere söylediğini gördüm. Adam hiç dinlemiyor, hep dediğin oluyor.:D Kesin yine dinlemeyecek ama en önemli yer burasıydı.:D
Sonunda hep dediğim olduğu halde akıllanmaması ilginç değil mi. :D bu neyin kafası ben yoruldum valla. :D yeni değil 12 yıldır her konuda böyle. lkdjgdkfg 12 yıldır akıllanmıyor yıldım yıldım. :D

Sonunda hep dediğim olduğu halde akıllanmaması ilginç değil mi. :D bu neyin kafası ben yoruldum valla. :D yeni değil 12 yıldır her konuda böyle. lkdjgdkfg 12 yıldır akıllanmıyor yıldım yıldım. :D
1 yıl oldu biz konuşmaya başlayalı, kaç kere duydum bu şekilde dediğini, ama hep aynısı oluyor.:D Bundan sonra değişmez zaten.:D

1 yıl oldu biz konuşmaya başlayalı, kaç kere duydum bu şekilde dediğini, ama hep aynısı oluyor.:D Bundan sonra değişmez zaten.:D
Sonra arkasını hep ben topluyorum böyle. :D bir de beni etiketliyor açıklamam için ahahahah. Karım haklı bin kere uyarıyor ama ben dinlemiyorum demiyorda. Durumu açıklar mısın balım diyor. lksdjfdkjfhg

@Destina @Dea Dia siz ikiniz manyak mısınız :D sdfsdfg ikiside D İLE BAŞLIYOR BİRİ M BİRİ N ' MANYAK sdfsdg

Karı milleti nolacak

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt