Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Forum sitesi sahibinin ip ban atması

Charismax

Fastcore
Genel olarak hepsi aptal'da aptallık klişe olduğu için arada gerizekalılığı bile geride bırakanlar var.. Mabed korkusu diyoruz buna biz..
Bazen ne yaparsanız yapın bahçenizde o yabani sarmaşıklar otlar çıkacaktır.. Çıkmalıdırda. Toprağınız sıkıntı ise kopararak çözüm olmaz mekan değiştirin..

IP banı forumu göremesin niyetiyle atan beyinden yoksun arkadaşa sormak lazım, gerçekten IP banın işe yaradığını falan sanıyor mu merak ediyorum. :D Sözde teknik ya o bakımdan. Kdndldld
Hani hiç görememesini sağlarsında başardım dersin ama bu rezillikten öte birşey değil. :D

IP banı forumu göremesin niyetiyle atan beyinden yoksun arkadaşa sormak lazım, gerçekten IP banın işe yaradığını falan sanıyor mu merak ediyorum. :D Sözde teknik ya o bakımdan. Kdndldld
Hani hiç görememesini sağlarsında başardım dersin ama bu rezillikten öte birşey değil. :D
Beyinsizlere beyni var gibi davrandığımızdan biraz da biz suçluyuz.. Adam başımıza bela etti birisi site açtı ayaklara ' ama şimdi birde biz adam yerine koyuyoruz.. Aslında mısır koçanı arıyorum bulayım kargolayacam kendisine bizi ve herkesi rahatlayıp rahat bırakacaktır.. Sahte ten doku onu kesmiyor koçan iyidir koçan..

Normal ip banı atmak kadar saçma bir şey yok.:D Ben, opera vpn ip’leri için ban attım, onlarda değişken değil. Hepsi aynı zaten.

Normal ip banı atmak kadar saçma bir şey yok.:D Ben, opera vpn ip’leri için ban attım, onlarda değişken değil. Hepsi aynı zaten.
Yok o polisleri banlıyo galiba.. Bütün tuşlara basıyor... Pes ci

Geri
Üst Alt