Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼
Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şüphesiz Esaretin Bedeli.
İlk önce şunu belirtmek lazım, gerçekten muhteşem bir film. Ancak bu filmin yıllardır 1 numara olmasının en büyük nedeni bence haksızlığa uğramış olması. O yıl bu film birçok dalda oscar'a aday olsa bile, tek bir oscar alamamış ve tüm ödüller Forest Gump filmine gitmiştir.
Esaretin Bedeli ve Forest Gump ikisinide izledim. Filmlerin konusuna lafım yok lakin bu gibi filmler bana çok sıkıcı geliyor sonuna kadar zorla sıkılarak izliyorum.
1 kez izledim, birdaha izlermiyim hayır.
Esaretin bedeli tam konulu film o film sevilmezmi. İzledim .. yakın zaman aralıklarla izlenirse tekrarı sıkıla bilir insan.. ama kesinlikle yıllarda geçse hatırlancak arşivlik bir film bende tavsiye ederim
Genel forum sitesi olarak yayın yapan forummeskeni.com sitesi' kişisel şahıs kuruluşu olup hiç bir haber yayın organına hizmet etmemektedir.
Genel Forum Forummeskeni sitesi, sizlere daha iyi deneyim, sunmak için çerezleri kullanır. Forum sitesi'ni kullanarak bu çerezleri, kabul etmiş olursunuz.