Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Esenyurt Metrosu Neden Yapılmadı

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
İmamoğlu’undan Esenyurt Metrosu hakkında açıklama

Nüfusu neredeyse 1 milyonu bulan Esenyurt’ta Metro karmaşası hala çözüm bekliyor.
“Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı” için Pendik’teki merkez şantiye töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt’ta gelecek olacak metro hattı için açıklama yaptı.
İstanbul’ un batı yakası da çok ihmal edilmiş bir bölümü. Beylikdüzü, Esenyurt çevresi bu anlamda çokça ihmal edilmiş. İstanbul’un en yoğun nüfus alan bölgelerinden biri. Zira şu anda o bölgede, sadece dört ilçenin nüfusu yani metro bekleyen nüfusu 2,5 milyon kişi. İncirli- Beylükdüzü Metro Projesi, yıllardır rafta bekliyor. Bu konuda hızlıca adım atmak istiyoruz.”
155059926-1580732695dba3354c283d460d8c21097b7d78026d.jpg

“METRO İHALESİ YAPILMIŞ PLANI YOK!”
“Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı’mızda ne yazık ki, durdurulmuş durumda. Biz İncirli- Beylükdüzü Metro ile Mahmutbey-Esenyurt Metro Hatlarını o bölgede birleştirmek niyetindeyiz. Nedir ilginç tespitimiz? Mahmutbey-Esenyurt Hattının ihalesi yapılmış. Hiç başlanmamış ne yazık ki. Ama daha ilginci, Mahmutbey-Esenyurt Hattının projesi yok. Projesi olmadan ihalesi yapılmış” ifadelerini kullanan İmamoğlu, geçmişte yapılan bu tür yanlışların, alelacele, apar topar, bir takım siyasi mesajlar vermek adına yapıldığının altını çizdi. İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Mahmutbey-Esenyurt Hattı gibi yüksek maliyetli bir hattımızdır. Bundan sonraki sürecin tüm teknolojik gelişimlere rağmen, 3 ila 4 yıl süreceğini düşündüğümüzde, İstanbul’un kaybettiği zamanı da, 2017’de yapılan ihalelerden bu yana kaybedilmiş ve bundan sonra da yapımıyla ilgili düzenli bir şekilde süreci organize ettiğinizde, bir hattın bitimi yaklaşık 7 ile 7 buçuk yılı bulmasına sebep olunuyor. Bütün bunlar aslında sürecin planlanmasıyla ilgili derin yanlışlar.”

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
İmamoğlu bunu yaparsa alkışlıycam helal olsun diyecem.. esenyurt meydanda ben metro var sanıyordum .. ulan bildigin alt geçitmiş..

2013 den buyana 2017 de bitecek deniliyordu. burda ev alırken bize haziranda metro olacak demişlerdi .. lan ne olması metronun M tabelası asılı alta iniyorsun alt geçit bildiğin arabalar geçiyor :D sene 2020 ve bir kazma bile vurulmamış.. burda AKP nin siyasal oyunu var . veyada mhp'de diye daha önce yapılmadı bilemiycem.. Hizmet anlayışı bu degil .. Van'a yağ olsun diye hizmet gidiyor belediyesi onun degilken bile.. ama sırf esenyurt ellerinde degil diye ellerine geçince yapacaklar bak biz geldik yaptık diyecekler :D yermiyiz lan bu ali cengiz oyunlarını :D

metro yapılsada bi bakırköy bayrampaşa eminönü yapsak.. zor aga böyle kaç araba up uzun yol.. lan balık tutmayı özledim oltamda yok şuan ama alacam. çürümüş oltam :D
çekmece gölü denizi beni kesmez yabancısıyım :love:
@Destina ne balık yapmıştık ama hatırlıyonmu şanslı derya kuzusu seni seni :P

24,451Konular
87,827Mesajlar
1,162Kullanıcılar
denzeLSon üye
Üst Alt