Erkeklerin Kadınlar Hakkında Bilmediği 10 Şey!

Katılım
3 yıl 7 ay 8 gün
Mesajlar
3,999
Tepkime puanı
3,350
Konum
TR-GB
Cinsiyet
bPg20e
Medeni Hal
1-Nasıl olduğumuzu sorduğunuzda; karşılık olarak, bir şeyimiz olmadığını iddia ediyor veya yuvarlak cevaplar vererek geçiştirmeye çalışıyorsak, kesin bir şey var demektir. Böyle bir durumda, yaşadığımız sıkıntının nedenini anlamak için çaba göstermemenizin mazereti olamaz. Çalılıklar arasından süzülerek olay mahallinden kaçmaya çalışmanız, size artı puan kazandırmaz.

2-Alışverişe çıkıp bir şeyler satın aldıktan sonra, indirimden yararlandığımızı söylüyorsak, buna pek inanmayın. Giyecek hiçbir şeyimiz olmadığını iddia ettiğimizde ise buna inanın. Zira bizler alışveriş yaparak kendimizi bulur, göz koyduğumuz bir ürünü, cebimiz delik olmadıkça, almak için her türlü gayreti gösteririz.

3-Telefonla arayıp ulaşamadığımız durumlarda, bahane olarak, şarjınızın bittiğini ya da çok gürültülü bir yerde olduğunuzu söylerseniz; inanmış gibi yapsak da, ister istemez kuşku duyarız. Telefonunuzu her zaman açmasanız bile, açmadığınız her seferde, farklı bir mazeret bulacak kadar akıllı olun.

4-Kullandıktan sonra klozetin kapağını kapatmayı ve sifonu çekmeyi unutan bir erkeği, çok itici buluruz. Siz nasıl bizim banyomuzu dağıtmamızdan, aynaya su sıçratmamızdan, diş macununun kapağını açık bırakmamızdan hoşlanmıyorsanız, biz de bundan hoşlanmıyoruz.

5-Bir konu hakkında fikrinizi sorduğumuzda, dikkatinizi bize vermezseniz ve “bakarız” diyerek konuyu geçiştirirseniz, çok sinirleniriz. Bizimle ilgilendiğinizi her daim bilmek isteriz.

6-Bir erkekten, verdiği sözleri tutmasını ya da tutamayacağı sözler vermemesini bekleriz. Mesela, kör kütük sarhoş olduktan sonra, bir daha alkolü ağzına koymayacağına dair yeminler eden ancak bir haftada pes eden erkekler hiç hoşumuza gitmez.

7-Hayatta her şeyin bir karşılığı olduğunu unutmamalısınız. Kötü çocuk olursanız, kalbimizi kırarsanız, yalan söylerseniz, aldatırsanız; kısacası oyunu yanlış oynarsanız, aynı şeylerin sizin de başınıza gelme ihtimalini artırırsınız. Bu gerçeği görmezden gelmemenizin, uzun vadede size yararı olur.

8-Sürprizlerden çok hoşlanırız. Ama sandığınız gibi bu sürprizin çok büyük olması gerekmez. Kendinize yeni bir ayakkabı aldığınızda, bir çift de bize alırsanız, hem teşekkürü hak eder, hem de öpücüğü kaparsınız.

9-Yorgun olduğunuz gecelerde, masaj yapmamızı istemenizi anlayışla karşılayabiliriz. Ancak iyi niyetimizi suistimal edercesine her gece masaj yapmamızı istediğiniz takdirde reddedilmeniz olasıdır. İyi muamele görmek istiyorsanız, sizin de iyi muamele etmeniz gerekir.

10-Monica Bellucci ve Angelina Jolie’ye olan hayranlığınızın, sürü psikolojisinden kaynaklandığını biliyoruz. Bizi asla kandıramazsınız!
 
Katılım
3 yıl 1 ay 1 gün
Mesajlar
997
Tepkime puanı
364
Konum
Gerçeğin Ruhu
Cinsiyet
vtEvVy
Hepsini de biliyorum.. :)
 
Geri
Üst Alt